Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.

Oda Taşlama!!

One Piece Manga serisi'nin tartışma alanı
Kullanıcı avatarı
Everset
Mesajlar: 99
Kayıt: 04 Tem 2014 02:25
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: One Piece ,Bleach UQ Holder.
Favori Anime: Steins;Gate One Piece Ergo Proxy
Konum: istanbul

brezee yazdı:Azıcık Sanjigilleri göster be Oda!!
Bi bitiremedin gitti haftalardır Lufy vs sini..
Sanjiyi NaMİ yi unuttuk aq.
Bu konuya böyle tipler yorum atıyor işte.
ResimResim




WHITEBEARD FAN
Kullanıcı avatarı
Barbar
Feel The Wrath of Ytar
Feel The Wrath of Ytar
Mesajlar: 2367
Kayıt: 03 Haz 2010 16:59
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Bleach Beelzebub,Sun-Ken-Rock,Defense Devil,Veritas,Slam Dunk,GTO
Favori Anime: Bleach, Gintama, Fullmethal Alchemist, Slam Dunk, Great Teacher Onizuka, Hellsing. Blood Lad, Jojo's Bizarre Adventure.

Everset yazdı:
brezee yazdı:Azıcık Sanjigilleri göster be Oda!!
Bi bitiremedin gitti haftalardır Lufy vs sini..
Sanjiyi NaMİ yi unuttuk aq.
Bu konuya böyle tipler yorum atıyor işte.
Bu konuya böyle tiplerde yorum atıyor işte.
Forumda geri gelmeyen tek şey bir kızın emekleridir.

Resim
Kullanıcı avatarı
brezee
Mesajlar: 1244
Kayıt: 07 Şub 2012 22:21
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: One piece,Bleach,Re:Monster,Noblesse,Shingeki no Kyojin,Ability,World Trigger
Favori Anime: Bleach,Onepiece,Sekirei,Nanatsu no Taizai,Shingeki no Kyojin,World Trigger

Gel de sövme şimdi!
Kullanıcı avatarı
zerbu
Mesajlar: 217
Kayıt: 06 Şub 2012 20:36
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Gintama - Naruto - Bleach - Hunter X Hunter - Fairy Tail - One Piece
Favori Anime: Gintama - Naruto - FMA:Brotherhood - Shingeki no Kyojin - Death Note - Howl's Moving Castle - Spirited Away - Bleach - Hunter X Hunter - One Piece - Steins Gate - Code Geass - Cowboy Bebop - Fairy Tail - Hotaru no Haka

Humanist, görevinden önce sivilleri düşünen sevgi pıtırcığı amiralimiz niye Dof kuş kafesi yapıp toplu katliam yaparken oturup olan biteni izliyor?Kuş kafesinde kimse ölmüyor demeyin bu daha saçma bir durum.Dof'un tüm adamları etkisiz hale getirilmişken ve sahada savaşabilecek tonla güçlü adam varken hepsi toplanıp kafesi ittirmeyle uğraşıyor.Dof'un tek atımlık canı kalmış Amiral,Sabo hatta Zoro bir el atsa adam düşecek ama hala bir bossu Luffy indirsin klişesi.Luffyden en az 2 gömlek üstün olan Sabo götünden nefes alan Dof'a saldıracağına gidip Burgessle oyalanıyor.Her arc gereksiz ve sonu belli bir climax yaratıyor Oda.Kuş kafesi 3dakika kalmış diyince heyecanlananınız acaba kimse ölecek mi diyeniniz var mı?Adam 17 yıldır aynı şeyi çiziyor hep bir Luffy bossu indirmezse adadaki herkes ölecek durumu.Buggy arcında bomba vardı-Arabastada yine bomba vardı.gerçi Luffy'nin müdahalesi yoktu bombaya ama yine aynı durum-Skypiea'da Enel yıldırım topu gibi bir şey yapmıştı bilmem kaç milyon voltluk-Thriller Bark'da güneş doğmadan Moria'dan gölgelerini almaya çalışıyolardı-Balıkadam adasına geliyoruz Nuh'un gemisi üstlerine düşecekti-Punk Hazardda sürekli arkalarında olan Smile'ın gazı ve sonda adayı havaya uçuran bomba-ve en son Dressrosadaki kuş kafesi.Mangayı takip edenlerin yüzde doksanı kabul eder ki serinin en iyi bölümleri Shabaondy ile başlayıp Marineford ile biten savaş sagasıdır çünkü klasik arc kurgusunun dışına çıkıp merak ve heyecan duygusunu kazandırmıştı bu bölümler mangaya.2 yıl zaman atlaması sonrası bıraktığı çizgide devam etmesini ana karakterlerin olgunlaşmasını bekliyordum ama yine aynı klasik arc kurgusuna döndüler.Kötü adamı yen,prensesi kurtar,balıkadamları kurtar, kahraman ol.Kötü adamı yen,deney malzemesi olmuş çocukları kurtar, kahraman ol.Dressrosa'ya geldik adada Law, amiral, Sabo, Burgess, CP0 var ama Law dışında hepsi aşırı pasif kaldı ve olay Doff'u yen, cüceleri kurtar,oyuncak askerleri kurtar, halkı kurtar, kahraman ola bağlandı.Ben sonunda ne olacağını bildiğim arcı 2-2,5 sene takip etmek istemiyorum.Ana karakter 30. bölümde arc bossuyla karşılaştığında hiçbir şey olmadan saçma bir şekilde birbirlerinden ayrılacaklarını bilmek hoşuma gitmiyor.

Size ilerki bölümlerde olacakları söyliyeyim.Adadaki herkes büyük bir sinerjiyle kafesi ittirip Luffye zaman kazandırır- Luffy Dof'u tekler kuş kafesi kalkar-mutlu son-Amiral Luffy'i öven birkaç söz söyler ama düşman olduklarını ve birdahaki sefer karşılaşırlarsa onu tutuklayacağını söyler-Sabo devrimcilerin yanına dönmesi gerektiğini söyler Luffy ile vedalaşır-Law ve Mugiwara tayfa denize açılır-CP0 veya denizciler Dof'u ve tayfasını tutuklarlar ama Dof ya kozunu kullanarak serbest kalır ya da kaçarak korsan hayatına geri döner.
supremeomega
Mesajlar: 96
Kayıt: 12 Mar 2014 19:57
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: One Piece
Favori Anime: Steins Gate

Ya ama ben bu herifi taslarim. Keske daha fazla materyal verse elimize.
Kullanıcı avatarı
dusakabin
Mesajlar: 296
Kayıt: 01 Nis 2014 12:00
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: bleach,naruto
Favori Anime: bleach,naruto

Senin çizeceğin mangayı hızlı okuyayım ben Oda. Herkes yazmış zaten her arc aynı hikaye örgüsü. Marine ford ve shabondy hariç. Ben 800 bölümü 2-3 haftada okuyup bitirdiğim için şöyle farklı bir durum dikkatimi çekti. Manganın en merak uyandıran kısımlar genelde arclar arası dönemler veya Nico Robin'in o taşları(ya da anıt) okuduğu kısımlar. Hikaye çok yavaş gelişiyor ve evren sürekli genişliyor. Bu arc 10 bölüm sonra bitse bir sonraki arc Kaido'yu indirmek ile ilgili olmak zorunda. Birbirinin aynısı arclar çizme artık.
► Spoiler Göster
Kullanıcı avatarı
.^.sharingan.^.
Mesajlar: 473
Kayıt: 10 Ağu 2013 19:42
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Berserk-Vagabond-One piece-One Punch Man, liar game.
Favori Anime: GİNTAMA-Shingeki no Kyojin-Hagane no Renkinjutsuş.
Konum: sincity

Kafesi iterek engellemeye çalışmalarına kıl oldum. dağ gibi pica'yı hıyar gibi doğrayan zoro, telleri iterek engellemeye çalışıyor. amiral'i söylemeye gerek bile yok.
Resim
Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
Kullanıcı avatarı
Quincy
Mesajlar: 397
Kayıt: 20 Eki 2012 11:49
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Bleach, Fairy Tail
Favori Anime: Hunter x Hunter
Konum: Whale Island

Sabo'nun Luffy'nin ödüllerini takip etmesi impel down odur budur olaylarını takip etmesini niye göstermiyon mk. Dragon'u hadi onun arc'ı gelince göster de en azından sabo'nun luffy'nin maceralarını takip etme zamanlarını çok merak ediyordum mk. Sikik sokuk esprili sayfalar çizeceğini şunları çizse hem bölüm kurtulur hem de bilgi ediniriz mk.
"The calendar loses a precious component... The remaining months gather to mourn... The mourners play a melody, while the eleventh moon quietly rises. Uvo... Can you hear? The requiem we're offering to you?"
Kullanıcı avatarı
The Golden King
Mesajlar: 101
Kayıt: 17 Ağu 2015 18:57
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Ecchi konulu mangaların tamamı.
Favori Anime: Bleach,Hellsing,Death Note,Naruto,Air Gear,
Kuroko no basket,Berserk,Code Geass,Kurohitsugi,
One piece,Fairy tail,HxH,Gintama,Cowboy Bebop.

One piece güzel bir anime AMA bazen diyolaglarla bölümün yarısı geçiyor,bide bu ana karakter meselesi,adam biraz karizmatik yapar biraz zeki luffinin tipi ne öyle amk :laugh:.
Kullanıcı avatarı
The Golden King
Mesajlar: 101
Kayıt: 17 Ağu 2015 18:57
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Ecchi konulu mangaların tamamı.
Favori Anime: Bleach,Hellsing,Death Note,Naruto,Air Gear,
Kuroko no basket,Berserk,Code Geass,Kurohitsugi,
One piece,Fairy tail,HxH,Gintama,Cowboy Bebop.

Tek darbeyle Marinefordu yıkan WB'nin Tek hareketle yüzünün yarısının uçması,üstelik akainunun whitebeardın en güçlü saldırısını sadece burun kırıklığıyla atlatması. :X
En son The Golden King tarafından 03 Eyl 2015 20:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Cevapla

“One Piece Manga” sayfasına dön