Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.

Vasco Shot

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Akihisa
Mesajlar: 564
Kayıt: 17 Ara 2013 06:08
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: One Piece
Favori Anime: Hunter x Hunter 2011 - Kuroko no Basuke - Death Note - Danshi Koukousei no Nichijou
Konum: Ne Konusu ?

Resim Basco Shot Karasakal Korsanları'nın iri üyelerinden biridir. Lakabı Mighty Drinker Basco Shot (Ōzake no Basuko Shotto)'dur. Basco İmpel Down Hapishanesi'nin Ebedi Cehennemi'ne kapatılmış ve ömür boyu hapis cezası almış efsanevi suçlulardan biridir. Artık nasıl bir suç işlemişse tarihten silinmesi istenmiştir. Kendisinden ilk Emporio Ivankov bahsetmiştir. Halen süren Marineford Savaşı'n da Karasakal Korsanları'nın yeni üyesi olarak ortaya çıkmıştır.

ResimGörünümü[hr]

Basco çok iri ve şişman bir adamdır. San Juan Wolf'ten sonra Karasakal Korsanları'nın en büyük ikinci üyesidir. Şuan üstünde İmpel Down Hapishanesi mahkumlarının giydiği siyah beyaz çizgili standart hükümlü elbisesi vardır. Elinde her zaman bir fıçı içki olduğu düşünülmektedir. Lakabının hakkını veren biri gibi görünmektedir.

Korsanfan.com 'dan ' Smoker ( White Hunter) ' alıntıdır. Biraz editledim konuyu.
Mr. Crocodile
Resim
[hr]
Kovaladığımız hayaller ve bizi kovalayan gerçekler her zaman paralel; asla kesişmiyorlar.
Cevapla

“Karasakal Korsanları” sayfasına dön