Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.

Slam Dunk Hakkında Düşünceleriniz (Spoiler İçerir)

Kullanıcı avatarı
_[Emre]_
Mesajlar: 3403
Kayıt: 29 Mar 2013 12:21
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Bleach
Favori Anime: Medaka Box

HitokiriBattousai yazdı:Sevmemesi gayet normal bence.Garip olan taraf kurokuyu sevip bunu sevmemesi.Gerçekten ilginç.Slam dunk benim için spor serilerinde 3. olur.
Dediğim gibi sevmiyorum sadece. Eski serilere karşı bir antipatimde yok. Hajime No İppo, Great Teacher Onizuka bunlar hep zevkle seyrettiğim serilerdir.
Acacia
Mesajlar: 3860
Kayıt: 12 Mar 2012 13:53
Cinsiyet: Erkek
Favori Anime: Cowboy Bebop

Şu görüntüyü görünce manga gözüme ayrı bir güzel görünmüştü. Çok gerçekci ve içten bir görüntüydü nedense. :)
http://www.turkcraft.com/Slam_Dunk/97/17

@Emre
Sakin ol ve başlıktan çık bence. Yarın bakarsın yoksa limitini benim tarafımdan doldurmuştun farkındasındır.
Kullanıcı avatarı
Sodakazam
Mesajlar: 689
Kayıt: 16 Şub 2011 12:17
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Slam Dunk, One Piece, Liar Game, Sun-ken Rock, Bakuman, 20th Century Boys, Veritas, Area no Kishi, Eyeshield 21, Kingdom
Favori Anime: Slam Dunk, FMA: Brotherhood, Hajime no Ippo, Death Note, TTGL, Giant Killing, Code Geass, Steins: Gate, GTO, Kaiji, One Outs, Hunter x Hunter, Major
Konum: Eskişehir

_[Emre]_ yazdı:
galeme yazdı:Yavaş yavaş imana geliyor gibi hadi bakalım. Daha fazla da saçmalaması imkansız gibi zaten. Slam Dunk ulan bu, efsanevi bir seri.
Sus galeme lütfen, şuan elim ayağım titriyor inan bana sakinliğimi koruyacağım diye biyerim çatlicak. :lol:
Ahahaha, şakacı şey seni... :lol: :lol:
_[Emre]_ yazdı:
HitokiriBattousai yazdı:Sevmemesi gayet normal bence.Garip olan taraf kurokuyu sevip bunu sevmemesi.Gerçekten ilginç.Slam dunk benim için spor serilerinde 3. olur.
Dediğim gibi sevmiyorum sadece. Eski serilere karşı bir antipatimde yok. Hajime No İppo, Great Teacher Onizuka bunlar hep zevkle seyrettiğim serilerdir.
"İnternet müzik piyasasını bitirdi yhaaa..." dedikten sonra 67 tane albüm çıkaran şarkıcı gibisin emre. Seriye en olmayacak lafları et sonra "sadece sevmiyorum yhaaa" de....
Resim
-God Exists-
► Spoiler Göster
Kullanıcı avatarı
Ijou
Mesajlar: 1204
Kayıt: 13 Eyl 2011 11:58
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Bleach
Favori Anime: Fullmetal Alchemist Brotherhood.
Konum: Kadıköy.

@Sodakazam
Çok ilginç gerçekten.Her genel manga-anime yorumunda Bliçe laf atmayı becerebiliyorsun.
Neyse Bliçde arka plan yok zaten.

Slam Dunk'a anime ile başlayıp hatırlamadığım bir bölümde bırakanlardanım yakın bir zamanda mangadan başlamak lazımmış bu kadar tapıldığına göre.
Resim "Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor."
Kullanıcı avatarı
ThePumpkin
Mesajlar: 1390
Kayıt: 29 Tem 2012 04:19
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Hunter x Hunter, Toriko, Kingdom
Favori Anime: Ergo Proxy, Hunter x Hunter, Cowboy Bebop
İletişim:

Her şeyi çok iyi; komedisi, karakterleri, çizimleri vs. Ama basketbolu hiç sevmememden ötürü 30 bölüm devam edebildim. Yine de bir ara tekrar başlayacağım. Takehiko Inoue'nin eseri olunca okumak zorundaymışım gibi hissediyorum. :lol: Toriko'yu da başta sevmemiştim, sonra bir gecede güncele geldim. Slam Dunk'ta da aynısı olur diye ümit ediyorum. :)
En son ThePumpkin tarafından 21 Eki 2013 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
oZzIiI
Mesajlar: 2447
Kayıt: 23 Haz 2010 12:01
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Vagabond, Shamo, FMA, Berserk, Sun-Ken Rock,
20 Century Boys, Banya, Liar Game, Death Note, Jackals, Claymore,
Slam Dunk, Veritas, One Piece, Gamaran, Beelzebub,
Deadman Wonderland,
Favori Anime: Samurai Champloo, Cowboy Bebop, Black lagoon, Berserk,
Sword Of the Stranger, Darker Than Black, One Piece, GTO,
Konum: İzmir
İletişim:

Tüm manga-kalar tarafından "Dünyanın en iyi Manga-kası" olarak adlandırılan İnoue Tekehiko'nun en iyi shonen serisi. Sendo, Sakuragi, Miyata, Mitsui...vb muazzam ve çok sağlam arka plan hikayeleri olan karakterlere sahip Slam Dunk serisine kötü diyemez kimse. Beğenmedim tamam ama kötü seri denilemez.
Bunun sencesi bencesi yok Slam Dunk iyi bir manga değil. Slam Dunk muazzam bir seri!
En son Celebhol tarafından 22 Eki 2013 19:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakkari.
Kullanıcı avatarı
Outlaw
MangaTurk Çeviri
MangaTurk Çeviri
Mesajlar: 3570
Kayıt: 11 Tem 2013 19:41
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Vagabond,Tower of God, Planetes, Watashitachi no shiawase na Jikan, Pluto, Green Blood, Claymore, Slam Dunk, 20th Century Boys, Koe no Katachi, Vinland Saga
Favori Anime: Gintama, Psycho-Pass, HxH:11, Zankyou No Terror, Shigatsu wa kimi no uso, SNK, Anohana, 3-gatsu no lion, Kaguya-sama, Samurai Champloo, Koe no Katachi, Vinland Saga, Tenkuu no Shiro: Laputa, Saiki Kusuo, Cowboy Bebop, JoJo serileri...
Konum: Ankara

Bu kadar övüldüğüne göre güzeldir her halde. Yalnız basketbol sevmediğim için keyif vermez diye düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
JiraiyaFlash
Mesajlar: 2853
Kayıt: 28 Tem 2013 05:31
Cinsiyet: Erkek
Favori Manga: Naruto, Wolf's Rain, Claymore ,SlamDunk, Hunter x Hunter, One Piece, Vagabond, Vagabond, Feng Shen Ji, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia
Favori Anime: Naruto, Naruto Shippuden, Samurai 7, GunGrave,Claymore, SlamDunk,
Wolf's Rain, Hunter x Hunter 2011, Cowboy Bebop, Death Note, Katekyo Hitman Reborn, Boku no Hero Academia
Konum: İzmir/Sivas
İletişim:

Outlaw yazdı:Bu kadar övüldüğüne göre güzeldir her halde. Yalnız basketbol sevmediğim için keyif vermez diye düşünüyorum.
Basketbolu da sevdirir merak etmmeyin...Bir de beğenmezsiniz zevk meselesi(nasıl bir şeyse artık o zevk) ama kötü denilmez Slam Dunk a o yıllarda çizilen bir Manga ve Anime olmasına rağmen hala parmak ısırtır millete zaten...Ayrıca karakterlerin içi doludoludur her zaman.....
Resim
Kullanıcı avatarı
Sarbas
Mesajlar: 104
Kayıt: 25 Eyl 2010 00:01
Cinsiyet: Erkek
Favori Anime: bilmem

İzlediğim en iyi seri. Mangası daha iyi diyebilirim ama ikisinin tek kötü tarafı tam bir final olmaması. Lise hayatını çok güzel bir şekilde yansıtmıştır. En önemli faktör Sakuragi Hanamichi'dir. Adamın tipini görür görmez sırıtmaya başlıyorsun. Ben ilk izlemeye başladığımda basketbolla alakam yoktu ama bana basketbolu sevdirdi. Mutlaka izlenmelidir.
Resim
sakuragi
Mesajlar: 22
Kayıt: 23 Kas 2012 03:45
Cinsiyet: Erkek
Favori Anime: slam dunk, dragon ball

Animesinin ve mangasının ne kadar iyi olduğundan bahsedilmiş. Japonya'ya basketbolu sevdirmiş, basketbolun gelişmesinde rol almış bir seriden bahsediyoruz sonuçta.

Benim izleyenler için bir kaç sorum olacak. Birincisi başta yayınlanan Gerçek Hanamichi diye verilen haberi yalanladılar. Inoue Sensei'yi çok araştırdım bir yerde bu konuda bahsetmiş mi diye ama bulamadım. Slam Dunk hakkında varsa röportajlarını paylaşabilir misiniz herhangi bi konuda da olabilir. Mesela animesi fazla izlenmediği için bitmiş. Ama mangası neden sona erdi bilinmiyor? Acaba okunmuyor muydu? Sanmıyorum. Hatta hala bekliyorum Vagabond bittikten sonra yeniden Slam Dunk'a devam etmesini. Yalan yok geçen ay 20.yıl dönümüymüş serinin, özel bir şeyler bekledim Inoue Sensei'den, belki özel bir bölüm yapabilirdi seriden ayrı. Mesela bir Japon kanalı seriyi baştan HD olarak yayınlamaya başlamış 20. yılı şerefine.

Diğer merak ettiğim serinin içinden bir konu, Sakuragi'nin ailesinden hiç bahsedilmedi neredeyse. Sadece bir bölümde koç hastalanınca, babasının kalp krizi geçirdiğini ve kavgaya karıştığı için o anda yardım edemediğini gördük Hanamichi'nin. Ailesi hakkında bilgisi olan var mı ve bundan sonrası kişisel yorum olacak ama sizce babası ölmüş müdür? O sahne de mangaka bize öldüğünü mü vurgulamak istedi. Yoksa ucunu açık mı bıraktı.
Cevapla

“Slam Dunk” sayfasına dön