Değerli arkadaşlar sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Forumu güncel tutmaya ve olabildiğince ilgilenmeye çalışıyoruz. Sitemize girince üye olup ilgilendiğiniz manga konularına mesaj atarsanız seviniriz.
Öyleyse Dio'nun büyük avantajı var bu dövüşte çünkü vücudunun iyileşme hızı çok daha hızlı olmakla beraber zamanı 9 saniye durdurabiliyor.
King Crimson'nun saf gücü ve 10 saniye zamanı silmesi, Epitaph'ın geleceği görmesi baya iyi yetenekler ama öncelikle Diavolo bir insan.
İnsan olduğu için stamina olayı var. Zamanı atlamasının da bir limiti var ama Dio için bu söz konusu değil.
Diavolo vs Jotaro daha iyi bir eşleşme olabilirdi gibi.
Favori Manga: Vagabond,Tower of God, Planetes, Watashitachi no shiawase na Jikan, Pluto, Green Blood, Claymore, Slam Dunk, 20th Century Boys, Koe no Katachi, Vinland Saga
Favori Anime: Gintama, Psycho-Pass, HxH:11, Zankyou No Terror, Shigatsu wa kimi no uso, SNK, Anohana, 3-gatsu no lion, Kaguya-sama, Samurai Champloo, Koe no Katachi, Vinland Saga, Tenkuu no Shiro: Laputa, Saiki Kusuo, Cowboy Bebop, JoJo serileri...
Diavolo'nun standı daha çok yönlü, ancak Dio-sama'da da vampir yetenekleri var. Yalnız yazar bu vampir yeteneklerini tamamen unuttu ve etkisiz kıldı gibi geliyor.
İki türlü de gidebilir ancak karakter farkıyla Dio diyebilirim. Diavolo Buccellati gang ile karşılaştığında "bu kadar stand bana bile fazla" deyip geri adım atmıştı. Dio ise resmen kovalamaca oynadı Mısır yolcusu ekiple ve şatoya girdiklerinde hepsini kıtlıyordu az kalsın.
İtibar, tasvir gibi konularda Dio'ya gider. Ancak Diavolo çok daha zeki, sinsi ve planlı bir stand kullanıcısı.
Diavolo serideki en güçlü standlardan birine yenildi, Dio'nun yenildiği ikili GER'e göre çok zayıf kalıyor.