Fillere devam.Yeni opening ve ending gelmiş.
Naruto Shippuuden 406Tartışma
- furkan61
- Favori Manga: Naruto,Noblesse,Sunken Rock,The Breaker,Vegabond,Gantz,Shamo
- Favori Anime: Naruto-Naruto Shippuden,Rainbow,Deat Note,Code Geass,Golden Boy
Naruto Shippuuden 406Tartışma
406.bölüm: http://www.asyaturk.tv/anime/naruto-shi ... /406-bolum
► Spoiler Göster

- Ashura
- Favori Manga: Naruto, Akame ga Kill, One Piece, Bleach, Toriko, Fairy Tail
- Favori Anime: Death Note, Bleach
Re: Naruto Shippuuden 406Tartışma
Bölümü izlemedim
opening eh işte ama ending iyi olmuş kanımca. obito için yapılan ending daha iyiydi ama wakatten dayo :D

-
- Favori Manga: Naruto
- Favori Anime: Naruto
Naruto yu unuttuk en son izlediğimde askerde şafak sayıyodum. Hikaye nerde kaldı hatırlamıyorum şuan.
- Namarika2
- Favori Manga: Fairy Tail / One Piece
- Favori Anime: HSD Kenichi / One Piece / Naruto / Death Note / Attack on Titan / Yu-Gi-Oh
Ben pek beğenmedim ikisini de. Openingde beklediğimiz vs birazcık göstermişler. Eğer çizimler, renkler efktler o şekildeyse beklediğimden daha iyi olmayacak o vs 

- exotic
- Favori Manga: Oyasumi Punpun, Berserk
- Favori Anime: Code Geass
Openingin başı kötü sonra güzelleşiyor. Başta dedim ahanda spoiler vermemişler ama sonrası adamlar direk spoiler vermeye çabalamış yani :D
Ending deki Madara ne öyle :D hiç yakışıyor mu üstada.
Ending deki Madara ne öyle :D hiç yakışıyor mu üstada.
- M.B.
- Favori Anime: Naruto Shippuden, Helsing and Helsing Ultimate Ova, The Last Exile, Bleach, Death Note, Shingeki No Kyojin/Attack On Titan, Legend of Korra
Filler bölümleri izlemiyorum o yüzden bir kaç haftadır izlemiyorum. Sadece ending ve opening bölümleri için geldim.
Söyleceğim ha s.çan teyzeyi izlemişsin ha opening veya ending. Birader duygusal Madara mı olur aq. O nasıl bir ending ost. Gelmiş geçmiş en berbat çizimleriyle birlikte s.çan teyzenin koltuğuna oturur. Çünkü sıçıh. Git gide daha fazla edecekleri belli.
Ya bırakın yada işinizi doğru dürüst yapın. Yeminle şu seneryo şu dünya başkalarının elinde olsa şu anda farklı konumda farklı bir ninja evreni izliyor olurduk. Eskiden bir iki filler bölümü güzel olurdu Çikara veya Kakashi Anbu gibi. Şimdi o da yok.
Söyleceğim ha s.çan teyzeyi izlemişsin ha opening veya ending. Birader duygusal Madara mı olur aq. O nasıl bir ending ost. Gelmiş geçmiş en berbat çizimleriyle birlikte s.çan teyzenin koltuğuna oturur. Çünkü sıçıh. Git gide daha fazla edecekleri belli.
Ya bırakın yada işinizi doğru dürüst yapın. Yeminle şu seneryo şu dünya başkalarının elinde olsa şu anda farklı konumda farklı bir ninja evreni izliyor olurduk. Eskiden bir iki filler bölümü güzel olurdu Çikara veya Kakashi Anbu gibi. Şimdi o da yok.
► Spoiler Göster
İt's not fair, but I don't care
- atakanncetin
- Favori Anime: Death Note,Shingeki no Kyojin,Bleach,Bakuman,Akame ga Kill
Acaba bu dallamalar gelecek olan mini seriyide animeye eklemek için mi doldurma bölüm yayınlıyor ?
- Namarika2
- Favori Manga: Fairy Tail / One Piece
- Favori Anime: HSD Kenichi / One Piece / Naruto / Death Note / Attack on Titan / Yu-Gi-Oh
Nasıl yani? Gelecek mini seriatakanncetin yazdı:Acaba bu dallamalar gelecek olan mini seriyide animeye eklemek için mi doldurma bölüm yayınlıyor ?
► Spoiler Göster

- atakanncetin
- Favori Anime: Death Note,Shingeki no Kyojin,Bleach,Bakuman,Akame ga Kill
Animeyi bitirmeden mini seriyi de eklerler şeklinde düşündüm ama zor bir ihtimal.Namarika2 yazdı:Nasıl yani? Gelecek mini seriatakanncetin yazdı:Acaba bu dallamalar gelecek olan mini seriyide animeye eklemek için mi doldurma bölüm yayınlıyor ?alakalı değil mi? Anime bittikten sonra ekleyebilirler anca.► Spoiler Göster
- 123snake45
- Favori Anime: Naruto, Naruto Shippuden
Filler diye izlemeyerek aslında güzel bölümleri kaçırıyorsunuz. Kishi'nin eksikliğini animeciler Kishi kadar senaryolarıyla bize sunuyorlar.

► Spoiler Göster
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir