Ormancı yazdı:Lanza Del Relampago yazdı:Siteye ilk kurulduğu günden beri üyeyim.Hatta kurulmadan önce Narutoturk'e üyeydim.Ancak şu an bu forumun en kötü zamanı.Herkesin mesjajında bir hakaret bir küfür.Bir tek benmi rahatsız oluyorum?Forumun seviyesi nasıl yükselicek ?
Arkadaş Diabolus sana kaymadan önce ben sorayım sana herkesin sizli bizli konuştuğu riyakarlığın aktığı saçmasapan soğuk bir forum mu istiyorsun? Ne güzel rahat sohbet edilen bir ortam oluşmuş sen ne istiyorsun? başka forumlarda argo bile kullanamıyorsun banlanıyorsun. Argoda küfürde dilin parçası kendini ifade etmenin daha içten bir hali seviyesizlik falan neymiş?
Ben daha İsmail Abi'nin adam gibi yorum atan üyeye kaydığını görmedim.Kaldı ki bana küfür ettiğinide hatırlamıyorum.Karşıdaki adamın zekasına göre tavır takınır Diabolus.
Sizli bizli bir forum mu dedim ben?Eskiden gayet güzel bir üslup vardı ve gayette ciddi ve samimi bir şekilde tartışılabiliyordu.Ancak son zamanlarda sitede bir saygısızlık aldı başını gidiyor.Son zamanlardan kastım son 1 yıl.Bunun düzelmesi lazım.Hemde çok acil.
Puchi'de bu forumun eskilerinden.Oda gayet iyi biliyor eskiden küfür edilmeden ne kadar güzel ve samimi konuşulabildiğini.

Kimse etmezse kucukler de edemez yane bence

News