jogador yazdı:Bir süredir anime, manga takip etmeye başladım, bu vesileylede sitenize arada giriyordum.Fakat ben böyle saçma birşey görmedim.
Arkadaş karşınızdakinin fikrini beğenmiyorsunuz diye böyle hakaret edilen pespaye bir ortam olabilir mi.Hayır kabahati üyelerde bulmuyorum forum admini olacak kişinin ağzı bozuk ukala tavırlarını gördükten sonra onlara söylecek birşeyim yok.
Afedersiniz ama imam ossursa cemaat s.çarmış!
Arada girip tartışırım diyodum ama ne karşsındakine saygı bile duyamayanların olduğu yerde söylecek sözüm yok.
Kalın sağlıcakla...

Diabolus Ipsum Amans yazdı:jogador yazdı:Bir süredir anime, manga takip etmeye başladım, bu vesileylede sitenize arada giriyordum.Fakat ben böyle saçma birşey görmedim.
Arkadaş karşınızdakinin fikrini beğenmiyorsunuz diye böyle hakaret edilen pespaye bir ortam olabilir mi.Hayır kabahati üyelerde bulmuyorum forum admini olacak kişinin ağzı bozuk ukala tavırlarını gördükten sonra onlara söylecek birşeyim yok.
Afedersiniz ama imam ossursa cemaat s.çarmış!
Arada girip tartışırım diyodum ama ne karşsındakine saygı bile duyamayanların olduğu yerde söylecek sözüm yok.
Kalın sağlıcakla...
İnanır mısın 7-8 belki de daha fazla yıldır anime/manga gibi sikko şeylerle uğraşıyorum. Hani uğraşmayı bırak para+enerji ve zaman harcıyorum. Haftada okudugum ya 1 mangadır ya 2. Buna rağmen her ay 180 tl gibi bir mebla veriyorum cebimden, bunu da geçtim forum var uğraşıyorum düzenliyorum milletle cebelleşiyorum.
Burda öyle salaklar gördüm ki, söylenecek laf bulamadım 50 kere açıklayınca anlamayn hala hayali bi evrende yaşayan insanlar gördüm.
Fikir diyorsun farklı fikir. Bak forumda kaç tane fikrini adam gibi bir şeylere dayandırıp savunan olmuşta ben gidip "olurmu yarraaam" modunda bir şey söylemişim.
Adam geliyor;
MAL:-Tobi Obitodur
Admin: Şu şu şu nedenlerden dolayı tobi obito olamaz (5 sayfalık yazı yazıyorum adama mangadan kanıt sunuyorum gösteriyorum)
Mal: Bence obitodur.
Çok afedersin de o benceyi sikerim arkadaş. Darılmaca gücenmece yok.
Kural olarak en esnek ve özgürlükçü forumuz, hep öyle olduk öyle de olacağız sadece aptallığa tahammülümüz yok.
Bunuda yeni yönetici arkadaşlara sorabilirsin, örnek :Celebhol.
Moderator olmadan sürekli eleştiriyordu, adam moderator oldu, abi bu kadar salağa nasıl katlanıyorsun demeye başladı...
Mantıklı, aklı başında kendi fikrini bir şeylere dayanarak savunan insanlara canım kurban, fakat aksi halde hiç acımam...

Dön Sorular, İstekler & Öneriler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir