mangatürk ekibi kimi no iru machi mangasının bölümleri devam ediyor(146. bölümdeler).ama mangatürk sitesinde 78 bölümde takıldı.meşgul olduğunuzu biliyorum mangatürkde çok manga var hepsine yetişemiyorsunuzdur ama boş olduğunuz bi vakit kimi no iru machi nin yeni bölümlerini koyabilrseniz çok memnun olcam.
mangatürk ekibi ben mangatürkü çok seviyoum çünkü burda çok fazla manga cevirisi yapıyorsunuz sizi diğer manga sitelerinden ayıran özellik bence bu. ama (site ismi vermek istemiyorum) bazı manga sitelerinde bleach,naruto,one piece,fairy tail) gibi mangalar sizden 1 hafta önce türkce cevirisini yapıyorlar tabi bu sizin yoğunluğunudanda olabilir. BEN SADECE BELİRTİYİM DEDİM
Mangatürk çeviri gruplarının çevirmiş olduğu mangaların toplandığı bir database sadece.Yani o görmüş olduğun mangaları bu site çevirmiyor.
Çevirileri yapıldığında güncele eklenecektir. Eğer takip ettiğiniz mangayla ilgi daha detaylı bilgi almak isterseniz mangalarda ''Credits''lere dikkat edin orada çeviren grubu göreceksiniz onların blog sayfalarına ulaşarakta takip edebilirsiniz