Ben Anime'de Dragonball Z'yi bitirdim, şu an Dragonball'u da yarıladım diyebilirim(Dragonball Z'yi Naruto Shippuuden gibi düşünebilirsin, timeskip sonrası olayları anlatıyor). Eğer benim gibi zamanında televizyonda(ATV'de veriyorlardı sanırım) Dragonball'u az çok izlediysen, temel karakterleri az buçuk biliyorsan direk Dragonball Z'den başlamanı öneririm. Benim şu ana kadar izlediğim en iyi "savaş" stili Shonen.Bence kesinlikle başla, eğer Naruto, Bleach ve One Piece sevdiysen Dragonball'u kesin seversin. Dragonball tam bir efsane, eskimeyecek bir seri. Manga olarak başlamanı tavsiye etmem çünkü ben çok aramama rağmen kaliteli mangalarını bulamadım, hep çok kötü çözünürlükteydi bulduklarım. En çok izlenen ve satan Shonen hala Dragonball bildiğim kadarıyla. Ama One Piece onu geçecek gibi gözüküyor.

Betelgeuse yazdı:İzlenir mi diye sormamın sebebi; acaba görüntü kalitesi nasıl. Var mı kaliteli bi yer. One Piecein ilk bölüm çizimleri dandikti mesela.
Neyse idm ile indirmeye devam.
galeme yazdı:Sağolasın da 74 gb fazla geldi bizim yurdun internetinde ben mezun olunca iner anca buNeyse idm ile indirmeye devam.
hocam eğer görüntü kalitesini salla diyorsan türkçe altyazılı aşağıdaki linkten izlemeyebaşlayabilirsin. Ama o da 30 küsür bölüm, sonra yine indirmen gerekecek veya başka site:Dön Sorular, İstekler & Öneriler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir