Arkadaşlar içinde Dövüş olan (konunun okulda geçmeside iyi olur ) Sun Ken Rock , Wolfen Crest gibi manga önerilerinizi istiyorum. Şu anda Shamo'ya başladım 49. bölüme geldim pek sarmadı belki ilerde güzel şeyler olur . Holyland da var ama 7. bölüme kadar tr çevirisi yapıldı henüz. Bildiğiniz dövüş içerikli içinde +18 içeriklerinde bulunduğu bir manga arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Üsttki tavsiyeleri okuamdım ama Veritas, The Breaker, Over Bleed, Tenjou Tenge, HSD Kenichi, Sun Ken Rock Seinen ağırlıklı istersen fantastik bilim kurgu tipi Gantz, Berserk, Banya Kılıç Sanatları Vagabond Spor Slam Dunk, Giant Killing Okumanı tavsiye ederim hepsi kaliteli mangalar birde Full Metal Alchemist var o serinin yeri bende ayrıdır
Veritas biraz the kof gibi dövüş oyunlarındaki süper çekmelere dayalı bir manga diyebilirim. The Breaker da topla ki'ni insanüstü takıl modunda. Ama şu ana kadar en sevdiklerim arasındadır.
Over Bleed siteye yeni koyulmaya başlandı, yeni midir eski midir (eskiden kastım bitmiş vs olması) bilmem ama çok iyi bir seriye benzediği kesin. Ben de ona yeni başladım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Sun Ken Rock da mafyalı iyi bir manga. İçindeki dövüş olayı biraz farklı ya neyse xD. Birde Wolfen Crest mi ne var. Eleman kurt adam ama yinede fena sayılmaz dövüş vs olayları.
Favori Manga: Bleach, Veritas, Beelzebup, Sun-Ken Rock, Zippy Zigy, GANTZ, Dengeki Daisy, Ouran High School Host Club, The , Slam Dunk Çok var yaw hangi birini yazayım bu kadar yeter...
Favori Anime: Bleach, Kaichou wa Maid-sama, Darker Than Black, Durarara, Hell Girl... Çok var. Kısaca her telden takılıyorum, beğendiklerime bakıyorum gibi bir şey...