Gelişmiş arama
  • Ana Sayfa
  • Forum Ana Sayfa
  • Bağış Yap
  • Manga Oku
  • İletişim
  • Forum ana sayfa ‹ MangaTurk ‹ Sorular, İstekler & Öneriler
  • Font boyutunu değiştir
  • Yazıcı görüntüsü
  • SSS

Bleach (Tavsiye?)

Fikirlerinizi, sorularınızı & isteklerinizi burada bizimle paylaşabilirsiniz.
Başlık kilitlendi
13 mesaj • 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2

Bleach (Tavsiye?)

Mesajgönderen muaet » 02 Kas 2011 21:04

Böyle saçma bir konu açtığım için sizlerden özür diliyorum, şimdiye kadar bleach'e hiç başlamadım, başladıysamda pek uzun vadeli olmadı. Her ne kadar bleach'e başlamak istesemde sitede gördüğüm tepkiler üzerine (Bleach bozdu, cıvıdı, bırakıyorum, bıraktım vb.) hevesim kaçtı.

Şu anda birçok manga okuyorum ama hepsinde hemen hemen güncele geldim. Sizce başlanmalı mı başlanmamalı mı? Neden?
Resim
If you don't want the negative reputation you shouldn't be a pirate!
Resim
The right to use my friend as a weapon... That is the sinful crown i shall adorn.
Kullanıcı avatarı
muaet
Ta'Veren
Ta'Veren

Favori Manga: Naruto, One Piece, Veritas, Sun-ken Rock, Beelzebub, Vagabond, Gantz, Ao no Exorcist, Bakuman, Slam Dunk, The Breaker, Claymore, Holyland, Area No Kishi, Freezing.
Favori Anime: Code Geass, Naruto, Pocket Monsters, One Piece, Death Note, Guility Crown.
Başa Dön

Re: Bleach (Tavsiye?)

Mesajgönderen Deathwing » 02 Kas 2011 22:23

İlk 60 bölümü mutlaka izle.
Resim
I wandered to places beyond imaginings.Far from the jungles of my youth.My knowledge has grown vast.The people...They think me banished, shunned to the end of my days.They say I defy the spirits, but I say ''No, I follow them.''The spirits shown me alone that the skyfire is where the end begins.They say this must not be.I live to serve the spirits.So I go. There is none but me to answer the call.
Kullanıcı avatarı
Deathwing
Monk
Monk

Favori Manga: 20th Century Boys,Vinland Saga,One Piece,Genshiken,Berserk,Bleach,
Gto,Bakuman,Gto Shounan 14 Days,Holyland,Beelzebub
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Başa Dön

Mesajgönderen Celebhol » 02 Kas 2011 22:28

Bleach'i kesinlikle okuma. Başlayacaksan animeden git. Onun dışında senin animelerdeki kişisel kriterlerini bilmediğim için kesin bir tavsiyede bulunamam. Ciddi eksiklikleri olsa da kurgu ve güç dengesi konusunda ben karakterlerinden dolayı takip ediyorum hala. Aizen gibi karizma bir villain başka hiçbir seride yok. Urahara, Yoruichi gibi karakterler de çok iyi yaratılmış karakterler. Animeyi izleyip kendin karar ver derim ama bir eleştirmen tavrıyla yaklaşırsan hayal kırıklığı yaşarsın.
Resim
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru...
Resim
Go out there and give them hell. You were born to do this.
Kullanıcı avatarı
Celebhol
Spectre
Spectre

Favori Manga: Naruto,Sun-Ken Rock,Soul Eater,Aiki,OP,Beelzebub,Vinland Saga
Favori Anime: Code Geass: Lelouch of the Rebellion,FMA:Brotherhood
  • Web sitesi
Başa Dön

Mesajgönderen Skullfire » 03 Kas 2011 00:15

Katılıyorum animesini izlemeye başlamanı öneririm ben de. Gerçekten görselliği, müzikleri, seslendirmeleri oldukça kaliteli. Karakterler sağlam sürüklüyor seri bu sayede. Son arc'a kadar iyi gitti, şu an biraz sıkıcı bir arc var. Fakat ondan sonra önü açılacaktır diye tahmin ediyorum. Ben şahsen tavsiye ederim, böyle sağlam karakterlerin olduğu fazla anime-manga bulamazsın. Kim ne derse desin Fairy Tail'e tercih ederim.
http://www.saderk.com/
Kullanıcı avatarı
Skullfire

Favori Manga: Dragonball, One Piece, Rurouni Kenshin, Sun-Ken Rock, Slam Dunk, Naruto, Death Note,
Gantz...
Favori Anime: Dragonball Z, One Piece, Bleach, Samurai X, NGE, Laserion, Death Note, Naruto, Gantz, FMA, Captain Tsubasa...
  • Web sitesi
Başa Dön

Mesajgönderen Lambo » 03 Kas 2011 02:11

Fairy Tail ne zamandır Bleach le yarışıyodu :laugh:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lambo

Favori Manga: Veritas, The Breaker, Sun-Ken Rock, Claymore, Berserk, Holyland, Vinland Saga, Psyren, Vagabond, Zippy Ziggy
Favori Anime: Dragon Ball, DMC, GTO, Gintama, One Piece, Bleach, Beelzebub, Code Geass, Claymore, Rainbow : Nisha Rokubō no Shichinin, Gun Grave, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, FMA, FSN
Başa Dön

Mesajgönderen Skullfire » 03 Kas 2011 19:10

shirosaki yazdı:Fairy Tail ne zamandır Bleach le yarışıyodu :laugh:

:) Bir çok manga sitesi Büyük Üçlü'den sonra 4. olarak Fairy Tail'e konu başlığı açmış durumda. Manga satışları ve anime izlenme oranları da oldukça yüksek. Gitgide yükselen bir trendi var. O yüzden günümüzün Büyük 3 Shonen mangasıyla kıyaslama yapmaya kalktım çok defa. Ama Büyük Üçlü'ye oranla daha çocukça ve basit bir manga olduğuna kanaat getirdim şu an için. Ondan belki arkadaş Fairy Tail izlemiş beğenmiştir, Bleach ondan iyidir demek istedim.
En son Skullfire tarafından 04 Kas 2011 11:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Skullfire

Favori Manga: Dragonball, One Piece, Rurouni Kenshin, Sun-Ken Rock, Slam Dunk, Naruto, Death Note,
Gantz...
Favori Anime: Dragonball Z, One Piece, Bleach, Samurai X, NGE, Laserion, Death Note, Naruto, Gantz, FMA, Captain Tsubasa...
  • Web sitesi
Başa Dön

Mesajgönderen muaet » 03 Kas 2011 20:29

Celebhol yazdı:Bleach'i kesinlikle okuma. Başlayacaksan animeden git. Onun dışında senin animelerdeki kişisel kriterlerini bilmediğim için kesin bir tavsiyede bulunamam. Ciddi eksiklikleri olsa da kurgu ve güç dengesi konusunda ben karakterlerinden dolayı takip ediyorum hala. Aizen gibi karizma bir villain başka hiçbir seride yok. Urahara, Yoruichi gibi karakterler de çok iyi yaratılmış karakterler. Animeyi izleyip kendin karar ver derim ama bir eleştirmen tavrıyla yaklaşırsan hayal kırıklığı yaşarsın.

Açıkçası animenin ilk üç bölümü acayip sıkıldım.

shirosaki yazdı:Fairy Tail ne zamandır Bleach le yarışıyodu :laugh:

Fairy Tail çok satıyor, onu da okuyorum çıktıkça gayet eğlenceli bir manga ama arkadaşın dediği gibi daha sevecen tipler var, pek nadir görünür kanlı sahneler. O yüzden Bleach'le kıyaslanmaz (Sanırım). Anladığım kadarı ile bleach biraz psikopat karakter dolu bir seri.
Resim
If you don't want the negative reputation you shouldn't be a pirate!
Resim
The right to use my friend as a weapon... That is the sinful crown i shall adorn.
Kullanıcı avatarı
muaet
Ta'Veren
Ta'Veren

Favori Manga: Naruto, One Piece, Veritas, Sun-ken Rock, Beelzebub, Vagabond, Gantz, Ao no Exorcist, Bakuman, Slam Dunk, The Breaker, Claymore, Holyland, Area No Kishi, Freezing.
Favori Anime: Code Geass, Naruto, Pocket Monsters, One Piece, Death Note, Guility Crown.
Başa Dön

Mesajgönderen Skullfire » 03 Kas 2011 21:35

İlk bölümler ana karakterlerin tanıtımları var sıkılman doğal bence. Ama biraz sabredip 21. bölüme kadar izlersen, o noktadan sonra bırakabilme olasılığın az olacaktır diye düşünüyorum. Eğer 21 ve sonrası da sarmıyorsa sana göre değildir Bleach diyebiliriz sanırım.
Kullanıcı avatarı
Skullfire

Gantz...
  • Web sitesi
Başa Dön

Mesajgönderen BlackWarGreymoN » 03 Kas 2011 23:39

izle iyidir
there aint no fear...there aint no tear..there iz only one chance..and that iz enought to change..Resident..Reverse..Resurect...all da wayz to Retribution...Dont say me EHH xD

-Itachi Reborn ...Already-

Resim
Kullanıcı avatarı
BlackWarGreymoN

Günlük: Günlüğü Görüntüle (2)
Favori Manga: Bleach,Naruto,Naruto Shippunden,Elven Lied,Death Note,Full Metal Archemist,Devil May Cry
Favori Anime: Bleach,Naruto,Naruto Shippunden,Elven Lied,Death Note,Full Metal Archemist,Devil May Cry
Başa Dön

Mesajgönderen Ijou » 04 Kas 2011 04:00

İlk 20 bölümde konu çok basitmiş felan diyebilirsin ama ondan sonra öyle bir arc başlıyorki bir günde soluksuz izleyeceğini tavsiye ederim.
Bu aralar Bleach baya bir boka sardı bu doğru ama Aizen,Urahara,royal guard bunları yaratan manga-ka elbet bir yolunu bulup düzlüğe çıkacaktır.
Mangadan başlama animesinin çizimleri olsun müzikleri olsun(bana göre openingi endingi ne olursa olsun en iyi soundtrackler bleacdedir.Düşün indirip loopa atıyorum akşama kadar dinlerim hele o gün moralim bozuksa tam ruh halime göredir.)baya güzeldir işte bleach bir yere kadar:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Ijou

Favori Manga: Naruto,Bleach,Liar Game
Favori Anime: GTO,Death Note,Bleach,Code Geass
Başa Dön

Sonraki

Başlık kilitlendi
13 mesaj • 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) • 1, 2

Dön Sorular, İstekler & Öneriler

Dön Forum ana sayfa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

• Forum ana sayfa
  • Takım •Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
    • News News
    • Site map Site map
    • SitemapIndex SitemapIndex
    • RSS Feed RSS Feed
    • Channel list Channel list