Edward Newgate.O kadar anime-manga görmüşlüğüm var böyle bir canavara daha rastlayamadım.Ölmeden önce epik bir konuşma yaptı,ayakta öldü,bir kere olsun sırtından yara almadı.Tayfasına verdiği değerle bilinirdi...Çok kral adamdı anlayacağınız.
Favori Manga: naruto, bleach, the breaker, the breaker NW, unbalance x unbalance Sun Ken Rock, HSD Kenichi, Fairy Tail, OP, FMA, Noblesse, Gamaran, Hellsing,, Veritas
Aizenle Uraha arasında kaldım fakat Urahara da karizmadan çok gizem var o yüzden Aizen ! Heuco Mundo daki haline su dökecek bi karakter yok bence..
Yondaime karizmadan fazla çok güçlü olmasına ramen sempatik ordan kurtarıyo tipte var tabi ama karizma için biraz piç olcak karakter Aizen Reyiz gibi
Sana katılmıyorum shirosaki. Karizmatik insanlar karşısındakini (biraz gizemli) bir şekilde etkileyebilen karakterdirler. Ve kahretsin ki Yondaime'nin sadece ismi bile etkilemeye yetiyor insanı bu yüzden karizmatik biri. Sanırım sen Aizen'den bahsederken karakterindeki karanlık yönü kast ediyordun. Ama aslında Yondaime kahraman da olsa o da karanlık bir yönü olan biriydi. Ama onun karanlık yönü her savaşçı da olan karanlık olduğu için gözardı edilebiliyor. (Kakashi Gaiden'de o adamın boğazını bir an bile düşünmeden kesti ki bu ürkütücü bir soğukkanlılıktı.)
EDİT: Bu listede Mihawk niye yok? Hakkında çok bilgi olmadığı için mi yoksa o adamı karizmatik bulan tek kişi ben miyim?
"Gerçeği görmek, kendini bilmek, hedefini belirlemek ve yılmadan ilerlemek. O da kolay değil. İşte böyle istemek gerekir. O zaman bence bir şeyleri istemeyi hak ederiz. Ve o zaman sahiden değişebiliriz ve ilham verebiliriz."
Bu resim bana işkence eden bütün öğrencilerime gelsin;