Gelişmiş arama
  • Ana Sayfa
  • Forum Ana Sayfa
  • Bağış Yap
  • Manga Oku
  • İletişim
  • Forum ana sayfa ‹ MangaTurk Sosyal ve Diğer Tartışmalar ‹ Salon
  • Font boyutunu değiştir
  • Yazıcı görüntüsü
  • SSS

Anime ve mangalarda karşılaştığınız güzel sözler.

Bu forum ciddi olan ve Anime/Manga haricinde her türlü tartışma konusu içindir Anime ve Mangadan uzak durun...kendinizi derin ve anlamlı sohbette bulun.

Moderatör: RYuu

Cevap gönder
44 mesaj • 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) • 1, 2, 3, 4, 5

Anime ve mangalarda karşılaştığınız güzel sözler.

Mesajgönderen Borga-X » 24 Eyl 2011 18:27

Evet arkadaşlar böyle bi konunun tüm anime ve manga severlerin ilgisini çekeceğini düşündüm.
Anime ve mangalarda karşılaştığınız güzel sözleri veya diyalogları paylaşalım derim ben. Çünkü oldukça güzel sözler ve diyaloglar var. Benim ilk aklıma gelen

Eğer birinin acısını paylaşmazsan onu anlayamazsın. Ama illa onu anladın diye onunla aynı fikirde de olamazsın (Nagato / Pain)

Light : Death Note u kullanarak dünyadaki bütün kötü insanları öldüreceğim. Diğer insanlara kötü davranan herkesi, bütün kötüleri öldüreceğim ve sonunda yeni, tertemiz bir dünya kuracağım.

Ryuk : Yani yeni dünyadaki tek kötü sen olacaksın ?

Daha çook söz olduğuna eminim herkes bildiklerini ve beğendiklerini yazarsa çok güzel olur. B)
Güçsüzler herzaman sözlere tutunur. Ve güç için gücü elde edemeden ölürler. (Easley)

Resim

Resim

Death greets me warm. Now i will just say goodbye..
Kullanıcı avatarı
Borga-X

Favori Manga: Naruto , Death Note , Claymore ,
Favori Anime: Naruto , Death Note, Claymore , Code Geass , Gintama , 07 Ghost , D-Gray Man , Bleach , Samurai Champloo
Başa Dön

Re: Anime ve mangalarda karşılaştığınız güzel sözler.

Mesajgönderen Lambo » 24 Eyl 2011 21:40

O değilde Shirosaki nin İchigoya anlattıgı at ve kral hikayesi güzeldi
Bkz:

Shirosaki: Ichigo, bir kral ile onun atının arasındaki fark nedir?
Ichigo: Ne?
Shirosaki: Birisi insan diğeri at, birinin 2 bacağı diğerinin 4 bacağı var gibi çocuk saçmalıklarından bahsetmiyorum. Şekilleri, yetenekleri ve güçleri tamamen aynı olsaydı, birisi kral olup savaşı yönetirken diğeri at olup kralı sırtında taşımak zorunda kalırmıydı? Sadece tek cevabı var İÇGÜDÜ! Aynı varlıkların güçlenmesi ve kral olmaya gereken gücü elde etmek için daha fazla dövüş ve güç aramaları gerekir! Dövüşe açtırlar ve düşmanlarını merhametsizce ezmek ve lime lime etmek parçalamak için yaşarlar. Bedenlerimizin derinliklerinde bilenmiş öldürme ve katletme içgüdüsü yatar. Sende bu saf temel icgüdüler yok! Sen beyninle dövüşüyorsun düşmanlarını mantığınla yenmeye çalışıyorsun! Kınına sokulmuç kılıç ile kimi kesmeye çalışıyorsun? Bu yüzden sen benden daha güçsüzsün Ichigo (Shirosaki kılıcı ichigoya fırlatır ve ciğerlere girer.) Ben kabullenemem, Ichigo.Zangetsu'yu bilmem ama ben kendimden güçsüz bir kralı sırtımda taşımaya dayanamıyorum.Benden güçsüzsen, seni yok edeceğim ve ben kral olacağım.

Bİde bu var
Bkz:

Shirosaki: Eğer benim gücümü gerçekten kontrol etmek istiyorsan ben ortaya çıkmadan önce ölmediğinden emin ol.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lambo

Favori Manga: Veritas, The Breaker, Sun-Ken Rock, Claymore, Berserk, Holyland, Vinland Saga, Psyren, Vagabond, Zippy Ziggy
Favori Anime: Dragon Ball, DMC, GTO, Gintama, One Piece, Bleach, Beelzebub, Code Geass, Claymore, Rainbow : Nisha Rokubō no Shichinin, Gun Grave, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, FMA, FSN
Başa Dön

Mesajgönderen Celebhol » 25 Eyl 2011 00:04

"İnsanlar incindiklerinde nefret etmeyi öğrenirler... insanlar başkalarını incittiklerinde nefret edilirler ve suçlulukla dolarlar fakat bu acıyı bilmek, insanların nazik olmasını sağlar. Acı, insanları büyümesini sağlar... ve nasıl büyüdüğün sana kalmış"
Jiraiya
Güzel demişti sapık keşiş :laugh: Severim bu lafını.
Resim
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru...
Resim
Go out there and give them hell. You were born to do this.
Kullanıcı avatarı
Celebhol
Spectre
Spectre

Favori Manga: Naruto,Sun-Ken Rock,Soul Eater,Aiki,OP,Beelzebub,Vinland Saga
Favori Anime: Code Geass: Lelouch of the Rebellion,FMA:Brotherhood
  • Web sitesi
Başa Dön

Mesajgönderen Deathwing » 25 Eyl 2011 00:11

Evangelionda Shinji'nin trans halinde düşündükleri

Shinji:Beni kimse anlamıyor.
Rei:Hiçbir şeyi bilmiyordun.
Shinji:Buranın bana kimsenin ihanet etmeyeceği harika bir dünya olduğunu sanmıştım.
Rei:İnsanların sadece seninle aynı olduklarına inandın.
Shinji:İhanet ettiniz! Hissettiklerime ihanet ettiniz!
Rei:En başından beri kendini yanlış tanıdın. Hepsi senin hayal ürünündü!
Shinji:Kimsenin bana ihtiyacı yok, bu yüzden hepsi ölmeli.
Rei:O zaman ellerin ne için var?
Shinji:Kimse beni umursamıyor. Eğer ölsem bile hiçbir şey değişmeyecek. Bu yüzden herkes ölmeli.
Rei:O zaman kalbin ne için var?
Shinji:Eğer hiç var olmasaydım daha iyi olurdu. Bu yüzden ben de ölmeliyim.
Rei:O zaman varlığının anlamı ne?
Shinji: O zaman burada var olabilir miyim?
Resim
I wandered to places beyond imaginings.Far from the jungles of my youth.My knowledge has grown vast.The people...They think me banished, shunned to the end of my days.They say I defy the spirits, but I say ''No, I follow them.''The spirits shown me alone that the skyfire is where the end begins.They say this must not be.I live to serve the spirits.So I go. There is none but me to answer the call.
Kullanıcı avatarı
Deathwing
Monk
Monk

Favori Manga: 20th Century Boys,Vinland Saga,One Piece,Genshiken,Berserk,Bleach,
Gto,Bakuman,Gto Shounan 14 Days,Holyland,Beelzebub
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Başa Dön

Mesajgönderen Borga-X » 25 Eyl 2011 16:07

Her zaman seni takip ettim, sana yetişmeye çalıştım, hep seninle konuşmak istedim, hep seninle olmak istedim, beni sen değiştirdin. Gülümseyişin ve bana umut veren o tavırların beni kurtardı. Bu yüzden seni korumak için ölmekten korkmuyorum. Çünkü... Çünkü ben..... Seni seviyorum.

Pain vs Naruto da Hinata nın Naruto için kalbinden dökülen sözler. Mal Naruto Sasugey den başkasını düşünmediği için Hinata sadece sinek vızıldaması gibi geldi adama.

Birde Shikamaru nun 'aaaah Mendokusee (çok zahmetli)' demesi çok hoşuma gidiyordu.

Tsunade tarafından sürekli red edildim,Arkadaşımı durduramadım,Ne ustamı nede ögrencimi koruyamadım.
Hep hokagelerden biri gibi ölmek istedim,onların yaptıklarının karşısında benim yaptıklarım önemsiz,değersiz şeylerdi.
Başarısızlıkların sadece yetenek geliştiren şeyler olduğuna inanarak yaşamıştım...
Buna karşılık bende başarısızlıklarımı unutturacak büyük şeyler başaracağıma yemin etmiştim.
Ve harikulade bir shinobi olarak ölecektim.En azından bu olmasını umduğum şeydi.Ama bu halimle benim hikayem bu şekilde son buluyor.
Pain'i yenip,Akatsuki'yi durdurarak Shinobi dünyasını büyük bir yıkımdan kurtaracağımı düşünmüştüm ama sonunda bu seçimimde de başarısız oldum.
Ne değersiz bir hikaye. (Ero Sennin)

Hidan: Deidara-chan seni sevmiyorum sen kolları Kakuzu tarafından dikilmiş bir pisliksin.
Kakuzu: Kafasının dikilmesinden iyidir Hidan.
Hidan: cccchhhhhhhhh Kakuzu, kimin tarafındasın sen ?
Kakuzu: Çok konuşma Hidan. Gidelim..

Omoi: Ne yaparım, ne yaparım...
Karui: Ha?
Omoi: Acaba Konoha'da bir sürü güzel kız varsa ve hepsi de bana aşık olurlarsa ne yaparım, merak ediyorum.
Karui: Evet, bu çok büyük bir sorun olurdu! Neden karşına ilk çıkan kıza çıkma teklifi etmiyorsun?!
Omoi: Bunu da düşündüm, ama ya o kız bana çok bağlanırsa ve benim köyden ayrılmama dayanamazsa... Belki de beraber intihar etmemizi isteyecektir.

Eğer ben yağmur olsaydım yeri ve göğü birbirine bağlayan bağlarla ebediyyen birbirine karışmayan iki kalbi birbirine bağlayabilirmiydim? (Bleach) (Bleach olduğundan emin değilim ama bi animede geçtiğine yemin edebilirim)
Güçsüzler herzaman sözlere tutunur. Ve güç için gücü elde edemeden ölürler. (Easley)

Resim

Resim

Death greets me warm. Now i will just say goodbye..
Kullanıcı avatarı
Borga-X

Favori Manga: Naruto , Death Note , Claymore ,
Favori Anime: Naruto , Death Note, Claymore , Code Geass , Gintama , 07 Ghost , D-Gray Man , Bleach , Samurai Champloo
Başa Dön

Mesajgönderen Lambo » 26 Eyl 2011 00:01

O söz bleach den ve onu söyleyen kişi ori-chan dır :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Lambo

Favori Manga: Veritas, The Breaker, Sun-Ken Rock, Claymore, Berserk, Holyland, Vinland Saga, Psyren, Vagabond, Zippy Ziggy
Favori Anime: Dragon Ball, DMC, GTO, Gintama, One Piece, Bleach, Beelzebub, Code Geass, Claymore, Rainbow : Nisha Rokubō no Shichinin, Gun Grave, Rurouni Kenshin, Samurai Champloo, FMA, FSN
Başa Dön

Mesajgönderen UlquiorraSchiffer » 26 Eyl 2011 01:53

Shirosaki onu korsanfan'a ben yazmıştım wohahah :D dinleyerek çeviridir ha.
Bleach'de böyle konuşmalar çok var.
http://www.youtube.com/watch?v=Jv8RQefOo90 En sevdiğim
http://www.youtube.com/watch?v=mkMzVU1S ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YDKpy7OA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=WZwbyS8g ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5z0gJ_lj ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=OwvZsNCK ... re=related
"O garip şekilli kılıçla neyi keseceksin" diye sormuştun değil mi? Kılıcı yaslar boğaza lütfen bekle " Savaşçılar hayatları için yalvarmaz"
Show Spoiler
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
UlquiorraSchiffer

Favori Manga: Gantz, Veritas, The Breaker, Bleach
Favori Anime: Bleach, Gintama, Slam Dunk , KHR, DBZ
Başa Dön

Mesajgönderen NagatoYK » 16 Eki 2011 22:10

Eğer birisinin acısını paylaşmazsan,onu anlayamazsın ama sadece onları anladın diye,onlarla aynı fikirde de olamazsın (Pain)
Beni parçalamak istemen beni senin yanına yaklaştırmaz (minato) kyuubi mal olmuştu :D
Kullanıcı avatarı
NagatoYK

Favori Manga: mantatürk
Favori Anime: Naruto DEath note
Başa Dön

Mesajgönderen Hiperoptikvaskülerdondurucu » 18 Eki 2011 12:24

İnsanlar kendi kabul ettikleri doğru ve gerçeklerle yaşarlar bu onların hakikat olarak kabul ettikleri şeydir ancak doğru ve gerçek sadece belirsiz düşüncelerdir bu yüzden gerçeklik ilizyondan öte birşey olabilirmi?. itachinin bu sözünü severim.
Till the smoke clears out and my high burn out
I'ma rip this shit till my bone collapse.
Now tell me whats ma motherfuckin name Serial killa,Serial killa,Serial killa
Hashtronaut
Resim
Kullanıcı avatarı
Hiperoptikvaskülerdondurucu

Favori Anime: ...
Başa Dön

Mesajgönderen Frostmourne » 18 Eki 2011 16:06

Güvenilenler güvenilmenin verdiği baskıdan kaçmak için , kendilerinden daha güçlü kişiler ararlar.Aradıkları kişilerde aynı baskıdan ötürü , kendilerinden daha güçlü birilerini ararlar.İşte krallar böyle doğar.İşte tanrılar böyle doğar..

Aizen/Bleach

Eğer tanrıyı görürsen beni rahat bırakmasını söyle.

Guts/berserk
Resim

Arthas, the Lich King, alone in his glory and power, slowly opened his eyes. Ice cracked from them at the gesture and fell in small shards, like frozen tears. A smile formed beneath the ornate helm that covered his white hair and pale skin, and more ice fell from his awakening, slowly shifting form, fragments of an icy chrysalis that was no longer needed. He was awake.
“It’s begun.”
Kullanıcı avatarı
Frostmourne

Favori Manga: D.Gray Man
Favori Anime: Çikita Muz
Başa Dön

Sonraki

Cevap gönder
44 mesaj • 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) • 1, 2, 3, 4, 5

Dön Salon

Dön Forum ana sayfa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

• Forum ana sayfa
  • Takım •Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
    • News News
    • Site map Site map
    • SitemapIndex SitemapIndex
    • RSS Feed RSS Feed
    • Channel list Channel list