Bu forum ciddi olan ve Anime/Manga haricinde her türlü tartışma konusu içindir Anime ve Mangadan uzak durun...kendinizi derin ve anlamlı sohbette bulun.
3Nokta yazdı:Never Forget,Never Forgive Space Marine
Space Marine'i dün bitirdim, oyunda öldüğünde Titus'un kıvranarak bu ve benzeri lafları demesi güzel olmuş. ccc Ultra Marines ccc "Only in death does duty end."
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru... Go out there and give them hell. You were born to do this.
Sözün tam halini hatırlamıyorum ama aklımda böyle kalmış;
"Sana affet demiyorum, sabret diyorum. Çünkü acıyı çekensen, acılar içindeyken bile uyuyabilirsin. Ama eğer acıyı çektirensen uyuman mümkün olmaz." Fullmetal Alchemist'te, bir Ishwalien Scar'a diyordu.
Bleach'in ilk başlarında Rukia, İchigo'nun annesinin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu öğrendiği sırada bir hollow uyarısı alırlar ve İchigo'nun kardeşlerini kurtarmak için koşarlarken; İchigo : Sormayacak mısın? Rukia: Üzgünüm ama kalbinde o kadar derin bir yere elimi sokup bir iz bırakmadan elimi çekebileceğim kadar yumuşak bir yöntemim yok. Bu yüzden bekleyeceğim. Anlatacağın güne kadar.
Bir de yine Fullmetal Alchmist'te Edward, Alphonse'un ruhunu zırha bağlamaya çalışırken o gerçeklik kapısında gördüğü adama yalvarırken; -Diğer bacağım, kolum ya da istersen kalbim. Alabilirsin. Sadece O'nu geri ver. Çünkü o benim tek kardeşim. (Ahhhhhhh.....)
"Gerçeği görmek, kendini bilmek, hedefini belirlemek ve yılmadan ilerlemek. O da kolay değil. İşte böyle istemek gerekir. O zaman bence bir şeyleri istemeyi hak ederiz. Ve o zaman sahiden değişebiliriz ve ilham verebiliriz."
Bu resim bana işkence eden bütün öğrencilerime gelsin;