Ludendorff yazdı:Luffy neden bu kadar küçümseniyo anlamış değilim. Eustass Kid, 2 yıl önce Luffy ile hemen hemen aynı güçtelerdi bana göre daha güçsüzdü ama 2 yıldı kendı basına hayatta kalmıs, O yüzden Luffy eski hali ile yeni dünyaya girseydi yok dayanamazdı yok hemen yenilirdi falan demeniz çok saçma. Birde Luffy'nin tayfa sayısı az demiş bir arkadaşımız. Örnek; Shanks. Kaç tayfası var Shanks'in ?
Luffy Bir nakama daha alıp yoluna devam edicek o tayfada belli oldu. Zaten tayfada şeytan meyvesi kullanan elaman sayısı fazlaydı bunların arasına bence Usopp da katılıcak o yuzden Jınbeı kesınlıkle katılıcak tayfaya ! Ve Çok Uzun bir süre o şekilde devam edicek diye düşünüyorum. Luffy'i Küçümsemeyelim haki nin 1 tanesini öğrenmek bile uzun yıllar isterken Luffy 6 ay erken den 3 nü birden öğrendi. Eğitim falan olmadaN lUFFY yeni dünyaya gitseydi Çok Rahat hayatta kalırdı. Hakisinide hemen olmasada zamanla kendi geliştirirdi o yüzden vazgeçin Luffy'i küçümsemekten....
Millet alışmış ağa gaybdan gelen power-uplara Opde de bunu bekliyolar...Aslında durum şundan kaynaklanıyor yada ben öyle tahmin ediyorum birçok kişi Opye yeni başladı o yüzden hızlarını alamadıkları için seriden bi haber davranıyorlar...

News