doktor666 yazdı:denizin etki etmediği logia tipi meyveden yiyen amiralleri daha önce gördük..(sonuçta aynı mantıksa denize temasla birlikte güçlerini kaybetmeleri gerekir ama aukiji savaş sırasında beyaz sakal tarafından denize düşürülmüştü ardından denizi dondurmuştu....saçmalık dememek için hakiye bağlanabilir....
bir de bişey sorcam şimdi hatırlamıyorum net olarak ama luffy bir ara vücut ısısını arttırabilen şöyle sumo güreşçisini andıran bir adamla dövüşmüştü bi ara...o zaman adam vücut sıcaklığımı şu kadar yaptım falan deyip dolanıyordu hani...en son magmanın içinde luffye saldırırken işi bitiyordu..oradaki mantığı hiç oturtamadım...o adam bile magmadan etkilenmiyorsa Ace nasıl etkilenir arkadaş...vücudumu 1m dereceye çıkarttım falan diyordu...bence Odanın kafası o ara karışıktı :D
Kısaca ilk temasta zayıflatsa bile dokunduğu kısmı donduruyor dondurduğu andan itibaren denizle temas etmiyor gücü tam anlamıyla kullanıyor . Bir de logia kullanıcıları meyve gücüyle hakiyi birlikte kullanımıyor.Yani yayılabilir bişey olduğu için zırh tipi hakiyle kaplayamassın ki Amiraller haki kullandığında sabit bi şekilde ellerini uzatarak duruyordu Beyazsakalın karşısında .muaet yazdı:Betelgeuse yazdı:Kaidou haki konusunda uzman birisi felan olmalı. Hem savunma hem saldırı hakisinde en iyilerden biri olmasını umuyorum ki Luffy Kaidou'yu yenince haki konusunda kafamızda soru işareti kalmayacak.
Haki gücü ile Deniz'in Luffy üstündeki etkisi azaltılabilir mi merak ediyorum.
muaet yazdı:tufankayahan yazdı:luke yazdı:@tufankayahan
Dostum öncelikle hoş geldin kimsenin Odaya hakaret ettiği yok stres yapmışsın sen arkadaşın luffy beklenmeyecek bir cevap verdiği için hayal kırıklığına uğramış hepsi bu senin fazla remake oynamakdan kafan bulanmış :D
hoşbulduk.Odaya değil,,zekasına.ikisi aynı şey değilee biraz aşırı tepki vermiş olabilirim kusura bakmayın.sadece iyi bir takipciyim hem mangayı hemde animeyi..bu yüzden 10-15 bölüm okuyup-izleyip yorum yapanlara tahammülüm edemiyorum.yorumun kötü olmasından değil bazı yorumlarda sadece bariz anlaşılıyor..onun dışında çok güzel bi bölümdü.bende shirley nin kehanetinin gerçekleştiğine inanıyorum.
Bu kadar stres yapma, yoksa işin zor. Burda sağa sola sollayan çoktur çünkü.
dıamond jose yazdı:arkdaslar bu hafta cıkıcak mı yeni bölüm
ugur_tatli yazdı:dıamond jose yazdı:arkdaslar bu hafta cıkıcak mı yeni bölüm
Hayır. Mangastream 11 ocakta çıkacak diye bildiri yaptı.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir