10 numara bölümdü aokiji bilerek yenişmiş gibi görünüyor çünkü jinbei aokiji için hakisini tam kullanmamış gibi birşeyler söylüyor yeni baş amiral akainu hayırlı olsun artık hükümet azda olsa sempati duyulacak birşey kalmadı tam anlamıyla bir düşmana dönüştü.Diğer yandan shirohashi yi caribou öğrendi antik silah oldugunu bakalım neler olacak bence hala shirohashinin tayfaya katılma olasılıgı yuksek cunku hukumet ve diğer korsanlar bunu ogrenırse balık adam adasına neler olur sız dusunun? Bence neptun kızını ve adayı korumak ıcın tayfaya sokacaktır shirohashiyi bakalım neler olacak.
Luffy bu gidişte adadan ayrılamıyacak gibi. Arc bitti derken Caribo etrafı karıştırıyor. Luffy onun peşine düşebilir. Caribo prensese saldırdıktan sonra tayfaya katılma ihtimali sıfıra inmiştir. Belki birini yaşlandıracak ve gençlik pınarı gibi bir şeyin peşine bile düşebilir. Sağlam attım galiba Acaba Oda; Luffy'i orada biraz daha tutup Jinbei'nin sorunlarını çözüp yanında gitmesini mi düşünüyor.
Aokiji'yi hep devrim ordusuna yakıştırmıştım. Ama devrim ordusunun bir üyesi olsaydı. Amiral olarak kalırdı. Aokiji'nin baş amiral rütbesi verildiğinde can sıkıcı iş gibi görüp geri çevirebilecek bir kişi Akainu ile kapışması görüşlerinin tam anlamıyla zıt olduğundandır. Rütbesini bırakıp gittikten sonra korsan olacağını düşünmüyorum. Fakat devrim ordusuna mı katıldı diye düşünmeden de edemiyorum. Tayfaya bir logia istiyordunuz alın size Aokiji ^^ Bakalım zaman ne gösterecek daha. İngilizcesinden pek bir şey anlamadım Türkçesi çıksın daha yorum eklerim. ^^
Arcın başından beri merak ettiğim şey Big Mom'un ne zaman ortaya çıkacağı idi. Sonunda görünecek herhalde :D Umarım fazla bekletmez Oda bizi :D
Korsan olmayı ben de pek yakıştıramıyorum Aokiji'yi, devrim ordusuna ise daha sonra katılabilir ya da büyük olayların içine çekilip devrim ordusuna yardım edebilir. Aokiji gidip bir adaya yerleşmiş çay içiyor da olabilir BB peşine düşer belki, bir sürü ihtimal var. Big Mam ile de Yonkou işlerine bulaşmış oldu bizim tayfa. BB'nin yonkou olması ise pek şaşırtıcı bir şey değil, sadece bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyorum, üstelik WB'nin meyvesini hiç kullanmadan gelmiş o seviyeye.
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru... Go out there and give them hell. You were born to do this.
Bak sen şu koca götlü Bigmom'a. Sırf şeker için bile ülkeye saldırabilirmiş. :D Şu Laura'nın annesi Bigmom çıkarsa bu işten yırtarlar sorun çıkmadan. Ayrıca Karasakal gerçekten de yonkou oldu. Hiç anlamıyorum şu Dünya Yönetimi'ndeki yaşlıları. Marco işi elinde tutabilir demişlerdi ama bi halt yiyemedi Marco ve çoğumuz Aokji filo amirali olcak diye düşünürken Akainu ile savaşıp kaybetti. Aokiji ne yapıyor bilmiyorum ama muhtemelen Garp'ın onun ne yaptığından haberi vardır.
Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?
BB yonkou olmuş tamda tahmin ettiğim gibi sadece iki şeytan meyvesi kullanmaklada kalmayacak. Bigmom gelmeden önce Luffy adayı yok edecek gibi duruyor yoksa zaten bigmom ile savaşırlarsa ada yok olacak, Lauranın annesiyse işler yoluna girebilir fakat Luffy bunu bilmiyor ve ortada bir kehanet var. Ayrıca sümük adam tayfanın yeni eğlencesi olacak gibi çünkü kardeşleri hala hayattaymış ve adaya ulaşmışlar yani yeni dünyadada göreceğiz.
Bu arada antik silahlardan biri Zeus(Jupiter) değilmiş Poseidon denizlerin hakimi ,Pluton karaların Uranüs ise Gökyüzünün ve Cennetin
Arkadaşlar ben shirohashiyi tayfaya hiç yakıştıramıyorum,gemiden daha büyük bir deniz kızı tayfaya nasıl katılacak?Bizimkiler gemiyle o yanlarında yüzerekmi gidecek?Hadi öyle oldu bizimkiler karaya çıktığında ne yapacak shirohashi?
BB sanırım en güçlü meyvelerin peşinde ve sanırım 2 den daha fazlada şeytan meyvesi gücü kullanabiliyor.Umarım eneli tekrar görürüz bu yüzden :D
Aokinide baş amiral olması iyi olmuş,büyük ihtimalle garpta bırakabilir donanmayı.Artık kimse hükümeti sevmez ve aokini anında çok katı kurallar getirmiştir kesinlikle.
Durum açık. İleride luffy ile hükümet arasında olacak büyük savaşta bir miktar hükümet güçü luffy tarafına geçebilir. Akanui-aokiji ile görüldüki marinler arasındada bölünme var.