Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?
Yeni Dünya'ya çıkınca acaba hangi yoldan devam edecekler? Yollar kısa zamanda birleşmeye başlıyor. 2. ve 3. yol birleşirken. 4. ve 5. yol bir sonraki adada birleşiyor. Sakat olaylar her adada yaşanacakmış gibi geliyor. ^^
Artık Yeni Dünya'da çalışmayacağı için nasıl bir şey gelecek merak ediyorum.
En son rocker_tr tarafından 12 Ara 2011 02:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben yine her gittikleri adada bir iz bırakacaklarını düşünüyorum.Kesinlikle kendilerine dost edinecekler düşmanları zaten bol miktarda mevcut.
Harbi, bizimkilerin daha dost tayfası yok. En azından bir tane olsaydı.
Hoş kızıl saç korsanları en büyük müttefikleri, ancak Shanks sözünden dönüpte Luffy'e yardım etmez. Belki beyaz sakal tayfası bir kaç arc'ta bizimkilere yardım edebilir.
If you don't want the negative reputation you shouldn't be a pirate! The right to use my friend as a weapon... That is the sinful crown i shall adorn.
Favori Manga: Naruto, One Piece, Veritas, Sun-ken Rock, Beelzebub, Vagabond, Gantz, Ao no Exorcist, Bakuman, Slam Dunk, The Breaker, Claymore, Holyland, Area No Kishi, Freezing.
Favori Anime: Code Geass, Naruto, Pocket Monsters, One Piece, Death Note, Guility Crown.
Marco, Jozu, Vista ve Beyaz sakal korsanlarının çoğu...
Emperio Ivankov ve okama tayfası
Luffy'yi iki defa Ace'i bir defa ölümden kurtaran Crocodile ve yanındaki Daz bones
Boa Hancock ve Kuja korsanları
Hayatını kurtaran T. Law ve tayfası
Thriller Bark'daki gölgesini Moria'dan kurtaran bir grup tayfa oradaki kadın Luffy'e bir vivre kart vermişti yeni dünyada ablam çok güçlüdür, yardımı dokunur demişti.
geri arklarda dostları var ama onların geleceklerinde etkisi olacaklarını pek sanmıyorum.