Gelişmiş arama
  • Ana Sayfa
  • Forum Ana Sayfa
  • Bağış Yap
  • Manga Oku
  • İletişim
  • Forum ana sayfa ‹ Grand Line ‹ One Piece Manga
  • Font boyutunu değiştir
  • Yazıcı görüntüsü
  • SSS

One Piece 647 Tartışma / 648 Öngörü

One Piece Manga serisi'nin tartışma alanı
Başlık kilitlendi
40 mesaj • 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) • 1, 2, 3, 4

Re: One Piece 647 Tartışma / 648 Öngörü

Mesajgönderen rocker_tr » 26 Kas 2011 15:29

D. lerin ana vatanı Grand Line olabilir. kitabelerdeki geçen ve dünya hükümetinin bilinmesini istemedeği ülke. D.lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
rocker_tr

Favori Manga: Buyuden, Naruto, OP, Hajime no Ippo, Kenichi
Favori Anime: Naruto, OP, Hajime no Ippo, Kenichi
Başa Dön

Mesajgönderen Betelgeuse » 27 Kas 2011 04:01

rocker_tr yazdı:D. lerin ana vatanı Grand Line olabilir. kitabelerdeki geçen ve dünya hükümetinin bilinmesini istemedeği ülke. D.lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünüyorum.

D'lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünmeyen yok zaten. Ben abartayım biraz. Bence zamanında dünyayı D'ler yönetiyordu. Fakat bir şekilde şu anki denizlerin bayrağına sahip gruba kaybettiler. Daha sonra da o zamandan kalma tüm izler silindi.
Show Spoiler
Öngörü : Sıradaki Nakama : Deniz kızı prensesi 02.08.10
Show Spoiler
Resim

http://img576.imageshack.us/img576/6968/heheheheheh.jpg
Kullanıcı avatarı
Betelgeuse
Tıpçı
Tıpçı

Başa Dön

Mesajgönderen Frostmourne » 27 Kas 2011 14:25

Betelgeuse yazdı:
rocker_tr yazdı:D. lerin ana vatanı Grand Line olabilir. kitabelerdeki geçen ve dünya hükümetinin bilinmesini istemedeği ülke. D.lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünüyorum.

D'lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünmeyen yok zaten. Ben abartayım biraz. Bence zamanında dünyayı D'ler yönetiyordu. Fakat bir şekilde şu anki denizlerin bayrağına sahip gruba kaybettiler. Daha sonra da o zamandan kalma tüm izler silindi.

Gaza geldim bende abartıcam.D.'lerin yok oluşu Şeytan Meyvelerine dayanıyor olabilir.Seride şeytan meyvelerinin nasıl ve ne zaman dünyaya düştüğü açıklanmadı bunun arkasında D. toplumu olabilir.Toplumu dedim çünkü D.'lerin sadece sülale değilde komple bir ırk olduğunu düşünüyorum.

Kendi kendini yok eden bir topluluk..Atlantisin denize batması gibi Raftel'de denizaltındaysa bayağı iyi olur :silly: 8 saattir warcraft oynuyorum beynim sulandı açlıktan fazla abarttıysam siktir çekebilirsiniz asd
Resim

Arthas, the Lich King, alone in his glory and power, slowly opened his eyes. Ice cracked from them at the gesture and fell in small shards, like frozen tears. A smile formed beneath the ornate helm that covered his white hair and pale skin, and more ice fell from his awakening, slowly shifting form, fragments of an icy chrysalis that was no longer needed. He was awake.
“It’s begun.”
Kullanıcı avatarı
Frostmourne

Favori Manga: D.Gray Man
Favori Anime: Çikita Muz
Başa Dön

Mesajgönderen assassin87 » 28 Kas 2011 22:43

ugur_tatli yazdı:@assassin87
Bigmom bana göre Laura'nın annesi. Luffy ile alakası olcağını sanmıyom. ''Dragon Luffy'yi yonkoudan East Blu'da mı peydahlıcak?'' gibi bir soru gelir insanın aklından.

Söylemek istediğim Luffy'nin annesi kim olabilir ya da neden gösterilmez bunca zaman kesin altından birşeyler çıkacak diye düşünüyorum. Big mom da sadece aklıma gelen birisiydi illa o demiyorum da böyle güçlü birisi çıkabilir. Ölmüş olsa bunu gösterirdi şimdiye kadar.
Kullanıcı avatarı
assassin87

Favori Anime: One piece
Başa Dön

Mesajgönderen ugur_tatli » 28 Kas 2011 23:13

@assassin87
Panpa, ben de zaten bana göre yazdım. İleriki sayılarda görecez. ;) Ama ben şu sözden yola çıkarak Bigmom Laura'nın annesidir dedim. Laura'nın adamlarından biri bu ''anne'' için çok güçlü ve size yardımcı olabilir demişlerdi.
Resim
That's slow...
Show Spoiler
Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?
Laxus Drayer
Aile var, rahatsız etmeyiniz.
Show Spoiler
''Rahatsız etmeyiniz.'' diye yazmadık mı oraya?
Resim
Show Spoiler
Resim
Kullanıcı avatarı
ugur_tatli

Favori Manga: Naruto, One Piece
Favori Anime: Naruto, One Piece
Başa Dön

Mesajgönderen gilga » 29 Kas 2011 15:28

luffy inin annesi asker diye düşünüyorum yada soylulardan biri ama marine değil red line da asker bu kadın ( daha karadaki generalleri görmedik pan amiral kong hariç ) Soyluysa hikayenin yönü değişebilir.
Kullanıcı avatarı
gilga

Başa Dön

Mesajgönderen triposolis » 29 Kas 2011 22:27

gilga yazdı:luffy inin annesi asker diye düşünüyorum yada soylulardan biri ama marine değil red line da asker bu kadın ( daha karadaki generalleri görmedik pan amiral kong hariç ) Soyluysa hikayenin yönü değişebilir.

Luffy'nin annesi tenryuubito çıksa güzel olur.
Show Spoiler
Resim[/img]

Resim
Kullanıcı avatarı
triposolis

Favori Manga: One Piece
Favori Anime: Death Note
Başa Dön

Mesajgönderen urux » 30 Kas 2011 00:10

Luffy'nin ansesi cidden önemli biri çıkar bencede. Big mum olcağını sanmıyorum o büyük ihtimalle şu thriller arc ta kurtardıkları kızın annesi bence. luffy'nin annesi bencede büyük ihtimalle soylu çıkar. hatta o yüzden çocuğundan ayrılmış olabilir.
Opensource forever
Kullanıcı avatarı
urux

Favori Manga: One piece, Naruto, Bleach.
Favori Anime: One piece, Naruto, Bleach.
Başa Dön

Mesajgönderen rocker_tr » 30 Kas 2011 01:38

Ben Jinbei'nin tayfaya katılmasını isterim. ^^BAA dan tayfaya katılan olur mu olursa kim olura Jinbei demiştim. "İlerde size yardımım dokunacağını farkettim BAA da sizi bekliyorum" demesi. BAA arc'ıyla beraber espriler yapmaya başlaması. Sanki okuyucuya ısıtmaya çalışıyor gibi geldi. 2 yıllık eğitimden sonra güçsüz birini de tayfaya katacağını düşünmüyorum. Tayfaya bir Balıkadam da gerekli diye Jinbei demiştim. Bakalım arc'ın sonunda belli olacak. Sonuçta tahmin.

Luffy'nin annesinin nedeniyle Dragon'un devrimci olmasına denen olan bir şey olabilir belki. Mantıklı düşünürsek Water 7 de babasından sonra annesi kim yada annem kim diye sorması lazımdı. Ama bu saklandığına göre bir şeylere çok önemli bir etkisi var veya önemli biridir diye tahmin ediyorum. Dragon'un neden devrimci olduğu konusunda bir bilgide yok.

Yeni çağ hakkında da bir bilgi bulunmamakta acaba başladımı? Yeni dünyayı nasıl etkiliyor? SBS ye görede 2 yıllık süre içinde Denizciler içinde çok önemli bir olay olduğunu ve Oda'nın bunu çizmek için can attığı söyleniyor.
Kullanıcı avatarı
rocker_tr

Favori Manga: Buyuden, Naruto, OP, Hajime no Ippo, Kenichi
Favori Anime: Naruto, OP, Hajime no Ippo, Kenichi
Başa Dön

Mesajgönderen Celebhol » 30 Kas 2011 16:13

Spoiler Tartışma'nın kendi konusu var, burada tartışmayın.
Resim
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru...
Resim
Go out there and give them hell. You were born to do this.
Kullanıcı avatarı
Celebhol
Spectre
Spectre

Favori Manga: Naruto,Sun-Ken Rock,Soul Eater,Aiki,OP,Beelzebub,Vinland Saga
Favori Anime: Code Geass: Lelouch of the Rebellion,FMA:Brotherhood
  • Web sitesi
Başa Dön

Önceki

Başlık kilitlendi
40 mesaj • 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) • 1, 2, 3, 4

Dön One Piece Manga

Dön Forum ana sayfa

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

• Forum ana sayfa
  • Takım •Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
    • News News
    • Site map Site map
    • SitemapIndex SitemapIndex
    • RSS Feed RSS Feed
    • Channel list Channel list