rocker_tr yazdı:D. lerin ana vatanı Grand Line olabilir. kitabelerdeki geçen ve dünya hükümetinin bilinmesini istemedeği ülke. D.lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünüyorum.

Betelgeuse yazdı:rocker_tr yazdı:D. lerin ana vatanı Grand Line olabilir. kitabelerdeki geçen ve dünya hükümetinin bilinmesini istemedeği ülke. D.lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünüyorum.
D'lerin kayıp tarihe kadar dayandığını düşünmeyen yok zaten. Ben abartayım biraz. Bence zamanında dünyayı D'ler yönetiyordu. Fakat bir şekilde şu anki denizlerin bayrağına sahip gruba kaybettiler. Daha sonra da o zamandan kalma tüm izler silindi.
8 saattir warcraft oynuyorum beynim sulandı açlıktan fazla abarttıysam siktir çekebilirsiniz asd
ugur_tatli yazdı:@assassin87
Bigmom bana göre Laura'nın annesi. Luffy ile alakası olcağını sanmıyom. ''Dragon Luffy'yi yonkoudan East Blu'da mı peydahlıcak?'' gibi bir soru gelir insanın aklından.
Ama ben şu sözden yola çıkarak Bigmom Laura'nın annesidir dedim. Laura'nın adamlarından biri bu ''anne'' için çok güçlü ve size yardımcı olabilir demişlerdi.gilga yazdı:luffy inin annesi asker diye düşünüyorum yada soylulardan biri ama marine değil red line da asker bu kadın ( daha karadaki generalleri görmedik pan amiral kong hariç ) Soyluysa hikayenin yönü değişebilir.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir