Bence Rayleigh in sozunden cıkarmamız gereken önemli bir nokta var. Kişinin yatkın olduğu hakiden bahsetti, eğiliminin oldugu hakide ustalaşısa kazanacagı gücten bahsetti. Şimdi biz bu kralın hakisinden bir çok kişide gördük; Hancock Garp'ınki buyuk ihtimal silahlanmanın rengi, yani benim düşüncem Kralın hakisini kullanan kişi sayısı cok ama sadece çok özel olanların eğilimleri Kralın hakisi yönünde... Lafın özü, Luffy nin eğilimi büyük ihtimal kralın hakisi yönunde olacak ve ortalığın ...
garp ve hancock kapalı bir kutu gibi o anlamda kullanamıyolar da diyemeyiz kullanıyolarda diyemeyiz ama bence luffnın hakisi bıraz daha farklı bırsey olacak sadece bu 3 çeşitle kalmayacak çünkü genelde bu tarz shounen lerde ana karakterin özelliği diğerlerinden farklı oluyor bilemiyorum tabi bu sadece bir teori.
zoroda mihawk gibi tek kayıkla dünyaları dolaşssa böle 2 de 1 kaybolmasaa:D güzel olmaz zoro böle güzel kaybolcak arada gülcez karakterleri değişmeisn tayfanın birlikte oldularmı gülelim ya
merhabalar. bu bölümde haki konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olduk. tabi giriş babında. yani hakiye dair daha çok bilinmeyen var. sadece temel işlevleri ve türleri hakkında açıklama yapıldı. gold roger de haki sahibi idi. hatırlarsanız bir bölümde godroger bütün dünyayı dolaşmış tekdenizci idi. ve o dünyada yer alan bütün dillere hakimdi. robinin araştırdığı taş üzerinde yr alan dilde bile yazabiliyordu. bu da hakinin bir getirisi olsa gerek. yani luffy son aşamada bu duruma kadar ilerleyecektir. - zoro ise şahingözden alacağı teknikleri daha üst seviyelere taşıyacaktır buna eminim. souçta 3 kılıç stilini çok ileri seviyelere taşıyacaktır. -robin kendi gücünü ne kadar geliştiri bilemem ama dragonun yanında dünya hakkındaki bilgilerini ve gizli kalan sırları çözme noktasında çok ileri gidecektir. tabi şeytan meyvesi gücüne de birşeyler ekleyyecektir diye umuyorum. -nami zaten beklendiği üzere hava durumu hakkında bir bilimadamları adasında kendisine çok şey katacak ve ilerleye zamanda kendisini eğitenlerden bile daha üst seviyeelere çıkacaktır. dövüş konusunda yakın dövüş için çok gelişme göstermez ama meteorolojik olayları kullanarak takıma çok faydası dokunacktır. ussop- kendisi vüdüunu ve dövüş yeteneğini geliştrecektir. bununla birlikte keskin nişancılığınu da çok ileri taşıyacaktır. özellikle adada bulunan eşyalardan yeni silahlar yapacaktır. tabi buluşma sonrasında gemideki değişiklik yapılmış silahlarla birlikte franky nin geliştirdii ishaları da kullanacaktır. hatta franky ona özel bir silah bile geliştirmiş olabilir. -franky- doktorun laboratuarında kendini yenileyecektır. yeni özellikler kazanacaktır. kuma gibi bir robot olacağından eminim. ne tür gelişmler yapacağını bilemiyorum ama bir sınır da koayamayacağım. ama kolaya bağımlılığını sürdürecek diye bekliyorum. ama başka bir yakıtkeşfedebilir acil durumlar için. -sevimli geyiğe gelirsek- tıpta büyük ilerleme sağlayacaktır kendisine. bunun yanında iri formunu koruyabilmeyi ve onu kontrol etmeyi öğrenecektir.diğer formlarını daha da geliştiri diye bekliyorum. takım için ise farklı haplar yapacak diye umuyorum. iskelet ise yukarıda belirtildiği gibi kemanını kullanarak dövüşecektir. hatta daa ileri gidersem düşmanını kontrol etme yeteneği elde edecek.