Lanza Del Relampago yazdı:Luffy mantra yı kullanmadı orada mihawk ın ne kadar iyi bir kılıç ustası olduğunu bildiği için saldırmıyor.
DevilNeverCry yazdı:H.Hakinin milyarda bir cikan bir şey oldugunu anlayabilen arkadaslar niye OP dünyasinda 6 milyardan fazla adam oldugunu anlayamiyor ve h.haki pazar mali oldu herkeste var gibi sacma yorum yapiyorlar anlayamiyorum.Bütün kanıtlari sunmus arkadaslar hala itiraz(haklı sebeplere dayanmayan) ediyor yok herkeste var gibi yorumlar yapiyorlar.Göt olduklarini kabullenemiyorlar galiba.Koskoca Op dünyasinda topu topu 6kişide var diyor yazar.Niye her önüne gelende var gibi yorumluyorsunzu anlamis degilim.Wb dedigin adam rogerden sonra kral olarak kabul edilmis biri.Ace kralin oglu Rayleigh sag kolu.Bu adamlarin özel kişiler oldugunu yazar ayrica belirtsin mi anlama özürlü arkadaslar icin bu mangayi okuyanin o kadar anlama kapasitesi oldugunu sanmis ama yanilmis yazar.Kabullenmeyi bilmeyen insanlarla tartısmaya girmek zaman öldürmekten baska bir sey degildir.

Shanks yazdı:DevilNeverCry1 adlı kardeşim.
hadi senin dediğin gibi 6 milyar insan olsun. milyarda bir çıkan "H". Haki de luffy ace shanks wb rayleigh hancock adlı 6 kişide olsun. 6 milyar insan olduğunu kabul edebiliyorsan bu 6 milyar insan içinden çıkan 6 h.haki sahibinin hepsinin korsan olacağını kabul edemezsin.
hadi diyelim bu 6 kişi senin dediğin gibi luffy ace shanks wb rayleigh hancock adlı 6 kişide olsun. bu insanlar korsan olmadan önce biliyorlar mıydı h.hakiye sahip olduklarını ? bildikleri için mi korsan oldular ?
hadi diyelim korsan oldular. buna da eyvallah dedim. schibukailerden biri yani DÜNYA ÇAPINDA bi korsan lideri olan boa hancockun kardeşi "h.hakiyi sadece hancockda var diye biliyodum" dedi. hancock hiç mi shanks'da ace'de h.haki olduğunu bilemez.
hadi diyelim shanks'ınki ile ace'inkini bilmiyordu. dünyanın en popüler en sağlam adamı wb'de h.haki olduğunu da mı bilmeyecek ?
hadi diyelim wb'de h.haki olduğunu da bilmiyor hancock. ona da eyvallah dedim. önceden tanıştığı KESİNLEŞEN rayleigh'de de mi h.haki olduğunu bilmeyecek.
hadi diyelim rayleigh hancockun yanında hiç savaşmadı. koskoca kara kral (ki bi adaya gittiğinde kaç çeşit canlı olabildiğinin sayısını bile sezebilen bir adam) önceden tanıştığı hancock'da h.haki olduğunu sezemeyecek mi ?
işte biz bu ihtimallerin 0a çok yakın olması yüzünden kralın hakisinin fethedenin hakisi olmaması, daha özel daha cix bişey olması gerektiğini düşünüyoruz.
shanks adamı ipe götürürsün sen 

hermit yazdı:Hancock'un kardeşi Ace ve Shanks'la tanıştı mı ki H. Haki olduğunu bilsin? WB savaşta bile H.Haki'yi kullanmadı (ki savaş canlı yayınla yayınlanıyordu) da nasıl bilsin? Rayleigh acaba Hancock'un yanındayken dövüştü mü de bilsin? Sezebilir diyeceğim ama Hancock, Luffy H.Haki kullanmadan önce Luffy'de H.Haki olduğunu nasıl anlamadı? Rayleigh'de bizim bilmediğimiz bir yeteneği var mı da anlasın? Grand Line'ın dışında bile Şeytan Meyvesi sadece efsane ki bundan daha nadir olan bir yeteneğin bilinmesi oldukça mantıksız.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir