geçen hafta tartışma bölümünde karasakalın gazabına uğrayan şanssızın bonney olduğunu tahmin eden arkadaşları tebrik ediyorum ^^
ben tahmin edememiÅŸtim.
akainu bonneyi direk impel down'a gönderir. turşusunu kuracak hali yok.
bi bakıyosunuz bonney herkesi çocuk yapıyor. akainu falan bebek oluyor :D komedi olurdu :D
sanji okama kenpo öğrenecek demiştim. o teorim tuttu. mutlu oldum.
şey düşündüm. sanji bu yeni yemekler yapmayı öğrendiğinde acaba luffyler de bi whitebeard bi blackbeard boyutuna ulaşabilecek mi acaba ? vücut olarak büyür mü sizce ? bu konu hakkında teori üretebilecek var mı arkadşalar ?
niye bu kadar durgun one piece konusu yahu.
bikaç teori ürettim yorumlayın lütfen.
1 - chopper geri döndüğüne göre 16 sayısı bi günü işaret ediyor olabilir. herkes şu zamana kadar takılsın atıyorum ayın 16sında yada 16 gün sonra vivre kartlarla buluşalım gibisinden.
2 - sanji okama kenpo yemek falan öğrenmek için kalacağına göre kamabaka krallığında o mesaj bir günü işaret ediyor diyorum tekrardan. teorimi güçlendiriyorum.
3 - zoro oküzü de bu mesajı anladıysa orada kalıp mihawk ile antrenman yapar. yeni teknikler vs.
4 - franky aniki anladıysa mesajı ki anladım dedi cyborgunu güçlendirecektir. şuanki cyborgunu zaten harap bir gemide yapmıştı. yeni cyborgunu orada çok rahat bir şekilde yapar. o patlamadan sonra zaten tamir gerektirecekti.
5 - nami zaten yaşlıabazaamca'dan bişeyler kapmaya çalışıyor. chopper da aynı şekilde gelişiyor. luffy de buluşma zamanına kadar hakisini geliştirir.
6 - robin devrimclerle ilişkisini ilerletir. dragon ile temas haline geçer.
7 - usoopun da adadaki delipiskopat heracles ile antrenman yapar.
bence bonney olayı böyle bitmez. tayfa kesinlikle kendini geliştiricek başka türlü olmaz benim tek anlamadğım brook o nasıl geliştircek kendini merak ediyorum ayrıca zoro inşallah mihawkla antreman yapsa ama gururuna yedirmez yapmaz o =) apoo daha hayvanlara bişey yapamıyo bizimkiler strong worldde ne hayvanları indirdi hiç şansı yok yeni dünyada.bu süpernovalardan adam olan bence bi tek law var drake x o şapsız haliyle kaidoya kafa tutuyo bi yerde şok oldum.
brook'un gelişecek bişeyi yok ki. anca kılıç tekniğini geliştirir o kadar. zoronun yanına bi hiç olduğunu biliyoruz ama düz marine askerleriyle uğraşması için o da.
geliştirmesinin anlamı yok yani.
bari tabanca tüfek bişey öğrensin :D
law sağlam ilerleyecek. ona benim de şüphem yok.
Ben X-Drake nin ilerde güçlü olcağını biliyodum. Neden derseniz Bizim Luffy ler Bi Px i yerınden oynatamazken herif 2 3 tane vuruş darbesi yapıyodu pX e uçuruydu ^^ . .
Gelecekte Law ,Kid,X-Drake Luffy nin azılı Düşmanlarından olabilir anca diğerleri aynı seviyede değiller bence..