Marco yazdı:cihan_94 yazdı:bence kral hakisi sayesinde hava olayları kontrol edilebiliyor
dragon u örnek verebiliriz buna ve golden shiki ile gold roger karşılaşmasındada fırtına çıkıyor
haki ile havayı kontrol edebilmek çok çok saçma olur , onun için bir meyve olduğunu düşünüyorum hava kontrolü tarzı bununda dragonda olduğunu sanıyorum , yani havanın değiştiği gerçek ama sen nasıl kontrol edebilirsin ki ? hakin yani senin büyük iraden karşısında hava bozuluyor oraya eyv. 2 kral hakisi olan adam whitebeard ve shanks karşılaşınca öyle bir durum olmuştu ayrı bir örnek olarak ama kontrol çok saçma olur sen orda tamamen savaşa odaklanmışın birde havayı mı kontrol edicen ? onun sadece büyük irade karşısında havanın bozulması olarak açıklarsak daha iyi olur...
ama kral hakisinin kesin olarak dragonda ve roger de var ve movie 10 dan bahsedersek shikinin 10 larca gemisi var ve bir fırtına çıkıyor olay bitiyor şimdiye kadar kral hakisi hiç gösterilmedi bende bu yüzden kral hakisinde böyle bi güç olabilir diye düşündüm ama senin istek dışında havanın bozulmasıda mantıklı

News