Zangetsu yazdı:Bence Law Schibukai olmaz adamın asi bi tarzı var hükümetle çalışmaz gibi geliyo.. Sengokunun Aokijiyi önermesi de en uygun olan Aokiji zaten Kizuruyu Filo amirali olarak düsünemiyorum ayrıca Akainu de gaddar o yüzden zeki ve adaletli olan Aokiji yi önermesi doğal bence..
Shanks yazdı:rayleigh'ın yanında olması vivre kartı hatırlatır. shabody'e gelin der.
16 kez çalması da 16. koruyu işaret eder.
tayfa böylece buluşur.
süpernovalardan karasakalın gazabına uğrayan hangisi acaba ? ya X. Drake ya Apoo ya da Jewelry Bonney'dir.
schibukaileri de süpernovalarla tamamlayacaklar gibi gözüküyor. kid hawkins ve law olur diye düşünüyorum.
sengoku'nun filo amirali olarak aokijiyi önermesinde özel bi neden yatabilir mi ?
son sayfada üzerine sürekli yıldırım düşen ada da acayipmiş. aklıma kami enel geldi.
son sayfadaki kadın yonkoulardan biri olamaz diye düşünüyorum. garp yonkoulardan bahsederken siyah beyaz gözükmüştü kaidou ile bigmum. ikisinin de alakası yok son sayfadaki kadınla.
Jacquess yazdı:Arkadaşın dediğine katılıyorum 16 defa çalması Marine benden çekeceğiniz var ,Rayleigh nin yanıda poz vermesi vivre kartınızla rayleighti yani beni bulun .

yehhuuu yazdı:Ölen süper nova şu mafyalı olan değilmiydi ? Gemisi sanki karasakalın kara girdabıyla çekiliyor gibiydi... Yoksa ben mi yanlış anladım ?
Franky 10 numara olmuÅŸ :D
Mesaj çanla alakalı bence... 16.koru mantıklı geliyor orası kanunsuz bölgemi neydi ama bunlar Al de shakymi ney vardı belki o ve gemi 16.korudadır diycem ama orada kuma olay çıkartıyor gibi... Bir kaç hafta daha böyle gizemli ve mraklandırıcı sayılar okuyacağız gibi...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir