Geçiş ve gelecek bölümlere hazırlık bölümüydü... gelecek bölümden büyük şeyler bekliyorum en azından lanet tayfa bir ara geliir diye düşünmekteyim.
Sitede Huzuru Bozana Böyle Yaparım!!!
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot.
Oda döktürmüş valla. Destan yazmış bu bölümde. Oku oku bitmedi. Dikkatli okursak bir sürü soru işareti var. Bir de kodumun gazetesinde ne yazıyor lan:D Luffy'nin ödülünü görürüz okey de fazlasını da görürüz bence.
Edit: Dragon ile İvankov^un konuşmaları karıştırmışız.
Ortada Luffy'lerin yaptığı bir olay yada Luffy'lerle ilgili şaşırtıcı büyük bir haber var gibi görünüyor. Gazeteyi okuyan hayretler içerisinde kalıyo.
Birde Buggy'e Denizcilerden gelen direk bir mektup var. BU adama savaş lordu ünvanı falan vermeyi düşünmüyorlardır umarım
Bnm anlamadığım olay da şu. Devrimcinin biri Luffy için savaştan sonra ortadan kayboldu,sonra tekrar ortaya çıktı felan diyor. Bizim görmediğimiz noldu lan :D Ya da bu WG ayak oyunlarına başladı.
WG nın ayak oyunu oldugunu dusunmuyorum luffy =dert mıknatısı ben bu seriden buna anladım nerde dert var bu cocuk orda kendıne bela acmaktn bısey yapmıyor ray-san da yaındakı bu sefer nereye saldırdı acaba bu sorunun cvpbı haftaya kadar ıcımı kemırecek kesın enıes lobyye saldırdıklarında bu kadar olay olmustu sımdı enies lobby gitti mf gitti zaten id de kacmıslardı oda yok aklıma sadece wg kutsal sehri geliyor bakalım yada amirallerden bi tanesidi dovmustur :D
mangayı acayip dallandırdılar,10 farklı konu çıktı.buggye ne geldi,luffy hakkında gazete ne yazıyor,tayfa nasıl toplanacak, vs vs birsürü sey var çok güzel oldu böyle.Buggye gelen mektuba dikkat ettiyseniz yarasaydı moria falan yaşıyor olmasın?
Ne bu böyle yaw.Her sayıda adamı daha çok merakta bırakıyor.Açıklayın artık gazetede ne yazıyor,Buggy'e gelen mektupta ne yazıyor,tayfa nasıl birleşecek.One piece haftada iki kez çıksın,hafta da bir yetmiyor:)
Luffy eğitime başlayalı 3 hafta geçmiş ve 3 hafta sonra Dragon'u destekleyen bir eylemde bulunmuş ama bu eylem ne acaba buna Robin sevindi diğerleri ciddi bir tavır takındı.