Millet aklıma takılan bir şey var. Haoshoku Haki bildiğim kadarıyla, tam ilişkisi belli olmasa da irade gücüyle alakalı bir şey. Luffy'nin irade gücünün nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz fakat Zoro'nun da ondan aşağı kalır yanı yok. Zoro'da da acaba Haoshoku Haki var da farkında değil mi dersiniz? Acaba Luffy'ye olduğu gibi büyük bir travma türü bir şey geçirse çıkar mı?
Ore wa...sekai wo...kowashi...sekai wo...tsukuru... Go out there and give them hell. You were born to do this.
Her karizma sahibinde çıkıyor bu haoşoku ama hepsi aynı güçte değil. Beyaz Sakal, Hancock, Şansk mesela. Bunlar da haoşoku kullanabiliyormuş ama içlerinden en iyisi Kızılsaç.
Bu tek bir bacağımın gücüydü. Diğer bacağım da var. İki kolum da var. Kafam da var ve vücudumun geri kalanı da. Hepsiyle tek seferde saldırırsam, iki üç katı hiç bir şeydir. Denemek ister misin?
Zoroda başka tür haki vardı diye hatırlıyorum.
I wandered to places beyond imaginings.Far from the jungles of my youth.My knowledge has grown vast.The people...They think me banished, shunned to the end of my days.They say I defy the spirits, but I say ''No, I follow them.''The spirits shown me alone that the skyfire is where the end begins.They say this must not be.I live to serve the spirits.So I go. There is none but me to answer the call.
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
Zoro'da Houshoku olduğunu sanmıyorum. Ama Mihawk'dan eğitim aldı adam. Elbette en kötü ihtimalle Haki ile ilgili bilgisi vardır. Ben Zoro'nun Houshoku haki değilde Zırh tipi haki çıkarmasını isterim. Böylece kılıcıyla yaptığı saldırılar daha güçlü olabilir.
Son olarak Zoro'nun yaptığı Ashura tekniği belkide kendisinin bile haberi olmadığı Houshoku haki ile olabilir. Çünkü rakibe 6 veya 8 kolu olduğunu felan gösteriyordu.
Ben kesinlikle çıkacak diye düşünüyorum açıkcası. Zoro tayfada su anda en iyi eğitimi alabileceği en iyi kişiden almış kişi. Bunun yanısıra o kadar adamda cıktı zoroda cıkmazsa isyan ederim.
Sitede Huzuru Bozana Böyle Yaparım!!!
Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes can see what others cannot.