ikincisi de arabastadaki Poneglyph'i robin okumasına rağmen crocodaile gerçekleri söylememişti..ama ordakinde de Plütonun yeri yazıyordu...Plüton hikayesi sonradan kapatıldı v.s....nyse diyeceğim o ki bu Poneglyph'lar bir sonraki antik silahın yerine işaret ediyor(yani ...aynı zamanda bir tane de antik silah barındırıyor anladığım kadarıyla...bir de şu var bu antik silahların olayını tam olarak çözemedim ben... plüton insan yapımı diye biliyorum..cutty flam namıdeğer frankynin babası tom çizmişti bunun planlarını..water 7 de planları yırtılmıştı bunun......poseidon deniz krallarını kontrol edebiliyor anladığım kadarıyla...ve hiç şüphe yok ki deniz krallarının bizim bilmediğimiz bir güçleri var
..nyse poseidonun ne işe yaradığını anlamadım henüz....yani Oda temelde 3 kardeş tanrıya odaklanmış...Poseidon - Hades(Pluton) - Zeus(jüpiter)---Uranüs(zeustan da eski:P)..pluton sonuç itibariyle hadesi temsil ediyorsa yerin altındadır..ki bana göre yerin altına en iyi Arabastada saklarsın..Zeus tanruların tanrısı :D ...pokemon mantığıyla yeteneği şimşek-yıldırım atmak:D eee uranüs te gökyüzü tanrısı dersek aynı mantık...yani biz tam olarak skypie de birini ya da bir aleti arıyoruz... enel olabilir mi ???..Enelin meyvesinin gücü çok büyük. Eğer Luffy onu durdurmasaydı, dövüşün sonunda yapmaya kalktıgı saldırıyla adayı yok edecekti. Bu muazzam gücün antik silah olması şaşırtıcı olmaz doğrusu...Dünya üzerinde Skypieanın varlıgını bilen az adam var.Enelin başa geçmesi de cok eski tarihlere dayanmıyor. olsa deli gibi ödülü olur üstüne de amiral olurdu :D dünyadan 10.000 metrede olmasaydı dünyayı ters çevirir düz severdi:)) hiçbir amiral başedemezdi onla....hiçbirinden etkilenmezdi...sonra çok güçlü olduğu sürece antisinin de bir anlamı yok...elektirikten ateş te yaparsın yoğunlaştırıp(tam olarak değil:D) lazer de yaparsın :D :D Ondan güçlü kami görmedim henüz...WB dahil :D))
Ancak tamamen meyveyle ilgili olması saçma olur..antik silahları şeytan meyvelerinden ayrı düşünmek lazım bence.......ordaki asıl aramamız gereken enelin diğer gücü ...meyvesiyle mantrayı birleştirmişti hatrılarsanız...mantıra yeterince gelişirse inanılmaz bir güç...adadakiler dedikodu yapamıyordu koduğumun eneli yüzünden :D..herşeyi duyuyordu pezeveng:D....
Bence daha antik silah ortaya çıkmadı...Büyük ihtimal Raftelde...bulunanlar sadece anahtar...antik silaha gidecek bir gemi mantığı uygun bir mantık bence :D Pluton gemi ise, Poseidon'da devasa büyüklükteki güce sahip canlı ise.....bunu bir de hareket ettirecek bişey lazım mantıken...O da enelden başkası değil bence ya da enelin meyvesinin gücü mü bilemedim...belki de şu mantık canlı bir varlık(poseidon),madde(plüton-gemi) ve şeytan meyvesinin hayat kombinasyonu şeklinde egzantrik bir yaklaşımdır :D :D ama kesinlikle enel işin içinde...boşuna aya gitmedi o pezevenk :D :D
.... gemi deyince de aklıma bir tek Nuhun gemisi geliyor o da mangada geçti zaten :D şimdi olaya şöyle bakarsak bu nuhun önceki antik silahın anahtarı olma ihtimali çok yüksek....
bir diğer yandan oda nın luffye daha manganın başında lastik yeteneği verme sebebi belli bence....sonuçta one piece başladığı günden beri bir şekilde antik silaha dayandırılmaya çalışılıyor...antik silah temel mantık ise luffynin anasının(belli değil daha :D), babasının(hava olaylarını yönetiyor büyük ihtimal enelle savaşırken ilerde baba-oğul savaşacaklar), dedesinin(rogerla aralarında bilmediğimiz bişey var ve henüz yeteneğini kikmse net olark bilmiyor...tüm amirallerin amına kor ama nasıl kor kimse bilmiyor:D), ismindeki D.'nin(antik silahın antik krallığı yok ettiğini biliyoruz...büyük ihtimal bu krallık D. Krallığıydı).. lastik yeteneğinin bununla ilgisi olması lazım(antik silahı ya durduracak ya da çalıştıracak bir yetenek) sonuçta....sonra seçtiği arkadaşlarının(robin-kilit isim // franky-plütonun asıl kullanııldığını ondan iyi bilen yoktur tahminimce..sonuçta Tom'um çırağı // nami-doğuştan haritacı,doğa olaylarını biliyor gökyüzü adasında eğitim falan...dragonun kızı gibi duruyor :D D: // ussop en iyi nişancı falan olacak ama onun da bir bağlantısı çıkacaktır elbet :D // sanji - zoro hakiyi geliştirerek luffynin şu anki ve yeni amirallere karşı savaşmasına yardım edecekelr))
Son olarak Luffy'nin annesi kim allah aşkına?? Big Mam mantıklı seçenekler arasında haberiniz olsun :D :D
Takıldığım birkaç nokta daha var :D :D
**Zeff yüzen lokantanın çatısını yıktığı için luffiyi baya hırpalamıştı...luffynin canını yaktığı ortadadaydı...yani haki kulllanıyordu...Sanji'nin de haki kullandığına ya da ilerde kullanacağına şüphe yok...
**Zoronun ilk eğitim aldığı ustası şimdi hangi seviyededir??...zoronun 2 yılda şahin gözden herşeyi öğrendiğini varsayarsak şöyle bir anlaşma olabilir mi?? hani beni yenmemen için tek gözünü feda et...v.s ya da şahingözü bir kazadan mı kurtardı aceba?? shanks mantığıyla..sonuçta dost kalmaları lazım tekrar dövüş saçma olur:D
**Luffynin neden meyvesi lastik meyvesi?? gerçi izleyen için tatmin edici :D..güçsüzken gear 1-2-3 geliştirip akla hayale gelmeyecek saldırılar...üstüne haki...nyse.....
....Luffy 2. meyveyi yerse problem olmaz diye düşünüyorum...hatta 3-4-5 :D :D tüm organları lastik sonuçta ölümsüz sayılır aslında...kalbinin durma ihtimali yok tıbbi açıdan :D :D kesilmediği sürece yaşar.... benim tahminim BB ile savaşırken Acein meyvesini kullanacak...ihtiyaçtan değil manevi sebepten ötürü....çok mu uçtum ne :D :D
**Dünya hükümetinin o yaşlı tayfasının ne gibi güçleri var hiç bilmiyoruz...yanlız ordaki yaşlı sürekli bağdaş kuran kılıç ustasının deli güçleri var diye tahmin ediyorum...Zoronun rakibi general falan değil ya o ya da Smokerin yanındaki hatun :D
**Son bölümlerde kumayı luffylerin gemisinin yanında o hale kim getirrmiş olabilir :D sonuçta kuma çok güçlüydü...kimse kolay kolay zarar da veremez cesaret de edemez...nasıl o hale geldi...donanma mı saldırdı aceba ??? gerçi generallerden aşağısı da kumaya az gelir :D Bir de kumayı dragon nasıl harcar ya da hrcanmasına göz yumar onu da çözemedim??? ilerde geri gelir diye tahmin ediyorum kuma...

News