Arkadaşlar tayfadaki En büyük hedeflerden birisi Zoro'nun hayalidir şüphesiz.Sabaody arc'a kadar herkes gibi bende Zoro'nun en son ulaşabileceği seviye olarak Mihawk'ı geçmek olarak görüyordum .Taki Korsanlar Kralı'nın sağ kolu "Dark King" Silvers Rayleigh'i görene kadar.Neden Zoro da Rayleigh kadar güçlü olmasın Dedim içimden?.Sonuçta Mihawk her ne kadar bağımsız gibi görünmeye çalışsa da bir shichibukai. Rayleigh şu yaşlı hali ile bir Amiral ile başa baş dövüşebilen birisi.Akabinde Marinford savaşı sırasında tam kapasitesini görmesek te Mihawktan güçlü olan korsanlar ve denizciler olduğunu öğreniyoruz.Mihawk'ın elması kesememesi ve onun seviyesindeki Vista gibi de kılıç ustalarının olması . Seri sonu için Zoro'nun Amiral,Amiraller ile baş edebilen korsanlar ve Yonkou'ların olduğu bir seride Mihawk ile gerçekten kısıtlamalımıyız Korsanlar Kralı olacak Luffy'nin En güçlü adamını diye düşündürdü.Tabi ki Mihawk Zoro'nun hayalindeki,Ölen arkadaşına almak için söz verdiği ünvana sahip olan birisi.Devamında Kuma'nın Gönderdiği yerde Mihawk ile karşılaşıp Luffy'nin başına gelenleri duyduktan sonra En büyük rakibi olarak görülen Mihawk'a diz çöküp onu eğitmesini istemesini ben Luffy'e olan bağlılığının hedefinden daha üstün olduğuna Yorumluyorum.Ardından Mihawk'ın
http://www.turkcraft.com/One_Piece/597/5
Burada Zoro için hedefinden daha büyük bir şey bulmuş olmalısın demesi Zoro'nun En iyi kılıç ustası olmakla sınırlı olmayacağını Anlatmaya yeterli oldu gibi Tabi ki bu yeni bir ünvan daha alacağı anlamında değil güç olarak bakıyorum olaya .Ara sonrası Rayleigh'in göz yarasının aynısının yerleri farklı olsa bile Zoro da da olması bir başka benzerlik olarak görüyorum Kara kralla.Bu saatten sonra Mihawk'ı Zoro için En büyük hedef değil Verdiği Sözü Yerine getirmesi içi bir basamak olarak görüyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu Konu hakkında?

Ayrıca Lanza Del Relampago isimli arkadaşın teorisi de mantıklı geldi bana da.Sonuçta Zoro ve Mihawk arasında usta,çırak ilişkisi vardır artık.İntikam olayı mantıklı.
News