Sevgili dostlar, uzunca bir süredir aklımda olan yazmaya üşendiğim bir şey bu. Bilindiği üzre şu anda 2 veya daha çok meyve kullanan tek kişi Karasakal. Bununda açıklaması, "onun vucudu normal değil" şeklinde yapılmıştı.
Luffy reyisinde lastik olduğunu düşünürsek vucudu 2. şeytan meyvesinden patlamaz gibi geliyor bana. 2. Meyveyi yiyebilir fakat luffye ben logia türü bir şeyi yakıştıramıyorum, bunun yerine zoan yiyip hayvani gücünü daha fazla da arttırabilir gibi geliyor.
Sizinde yorumlarınızı alayım bakayım.

Diğer yandan luffynin şeytan meyvesi hem geliştirmeye açık ve hala meyvesini tam güç kullanmadığını biliyoruz.Gelecekte olası Final dövüşünde luffynin geçmişte shikiye ve lucciye yaptığı gear 3 'ü tüm bedenine uygulayıp bir deve dönüşeceğinden eminim.O vücut formuyla yapacağı jet bazuka, gatling , matkap ve balta hareketleri harika olacak.
bU haeketleri o haliyle karşılayabilecek korsan bence yok .Tüm bunları düşünce bir zoan tipi şeytan meyvesi luffy için gereksiz .Zaten kendi paramecia ..geriye bir tek logia kalıyor ama ace ölürken luffynin o haliyle kendi başına korsanlar kralı olacağını inanmıştı.

News