shadin yazdı:Ben bu 2. meyve olayının sadece BB tayfası hatta sadece BB ile sınırlı kalacağını düşünüyorum.Luffy'nin 2. bir meyveyi yemesi düşüncesi ise One Piece ile uyuşamayacak kadar çocuksu bir düşünce.Bu zamana kadar olan tüm bölümleri incelediğimizde bu tarz bir şeyin olmayacağını çok rahat anlayabiliriz.Böylesine bir animede baş karakterinin gücünün 360 derece dönüşle farklı bir seviyeye geleceğine inanıyorsanız,çok fazla Naruto izliyorsunuz demektir:) Luffy kesinlikle kendi meyvesine özgü farklı saldırılar ortaya çıkaracaktır ama 2. bir meyve söz konusu olamaz.Oda'nın bu zamana kadar bize göstermiş olduklarından bunu çıkarıyorum ben...

Quasar yazdı:Kendinle çeliştin panpa. 2 meyve yemenin imkansız olduğunu söyleyip mesajının sonunda meyveyi aldı demişin. Editle istersen. Gücü aldı demek istedin heralde

byakusharinnegan yazdı:2 meyve yemek imkansız olarak biliniyor ama bb dışında bir kişi daha başarmış manga da geçmişti ama adını unuttum.Ayrıca tam rakamını hatırlamasamda 2-3 gölge yemek imkansızken luffy 100 gölge yemişti ve gorile benzer bir şey olmuştu.Zoan tipi maymun ya da goril meyvesi yerse öyle bir şey olabilir.Bu duruma bende pek sıcak bakmıyorum ama luffynin ya hayvan gibi haki öğrenmesi ya da ikinci bir meyve yemesi gerekiyor.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir