


Millennium Wizard yazdı:http://onepiece.wikia.com/wiki/Admiral
Platformu wbın depreminden korurken kombine biçimde zırh hakilerini kullanıyorlar.
Elbette logialar hakiden etkileniyor ama amiraller bu konuda tecrübeli bazı saldırılardan kurtulabiliyorlar savaşta gördüğümüz şekilde.Herkes aokjii öldü derken adam üstüne saldırı bile yapacaktı.
Kizarunun rayleigh gibi bir efsaneden bu şekilde kurtulması mümkün değil tabii.Onu durdurmak isteyen,kılıç ustası olan ve wbdan çok daha hızlı olan biri var karşısında.Bir kesikten kurtulsa diğerini karşılayamayacak o yüzden ışın kılıcını çıkartmak zorunda kaldı.İyide etti rayleighi terletti.Şahsi fikrim en güçlü amiralin Kizaru olduğu veya akainuyla eşit seviyede olduğu şeklinde.Akainunun saldırı gücü daha fazla olsada savunma tarafıyla Kizaru eşitliği sağlıyordur.

Millennium Wizard yazdı:Oda Eiichiro herşeyi resmi olarak açıklamak zorunda değil.Okuyucular mangayı yorumlayacaklar ortak yorum bu.O zaman bana çabucak kırılan aokijiyle içinden herşey geçebilen Kizarunun nasıl durdurduklarını,platforma zarar gelmemesini açıkla bakalım.Özellikle sıradan elemanlara söyletiyor Oda platform nasıl ayakta kaldı ? diye.
Güçle ne alakası var vsleri birebir değerlendireceksin.Savaşta gördük wb vurabildimi Kizaruya ? üstüne birde bisentosuna bastı Kizaru lazerle deldi.Demekki hızlı değilmiş o kadar kizaruya karşı dezavantaj olmuş.Ha wb full gücünde değildi olsaydı Kizaru falan dinlemezdi onu yenmeyede odaklanmamıştı ama yinede sağlam dövüşüyordu.O saldırılardan bile kurtulmak maharet ister.Kizaru wbtan darbe yememe konusunda diğer amirallerden daha avantajlı ama rayleigh uygun düşmüyor kılıç çarpıştırmaya dönüyor olay.
Dayanıklılıkla ne alakası var aokijinin olayının.Hakili bisento içinden geçiyor yara almıyor adam.Sence normal mi ? Sonrada saldırıyor.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir