mad max return yazdı:Ne yapmak zorunda o zaman, mangada yok animede yok, wikide yazıyor ( Fan yapımı) o zaman vardır. Bu kadar saçma bir argüman olabilir mi?
Bu one piece evreninin temel taşı mangasıdır, doğal olarak bizde bu temele bakarak yorum yapıyoruz. Okuyucular mangayı yorumlayacaklar da olmayan bir şey üzerinden yorum yapmak ne derece doğrudur?
Yani platform yıkılmadı diye adamlara hemen haki verdik, başka bir yerde bir kez bile herhangi bir şey dememelerine rağmen.
Wb nin ya da diğer insanların her an haki kullandığını mı sanıyorsun? Her vuruşlarında, hatırla rayleigh savaşını rayleigh bile ben bu gücü daha fazla kullanamam deyip geri vites yapıyordu. Rayleighin vurdugu adama Wb vuramaz demek sadece insanı güldürmektir.
Dayanıklılıkla alakası var tabiki, adam gelir karşına 1 yumrukta yere serersin öyle bi adam gelir ki 50 yumruk vurur öyle yere serersin.
Mesela luffy ne kadar dayak kaldırıyor. Halk arasında bu olay dayak kaldırma olarak geçiyor.
İş kanıt olmadan bizim yorumlarımıza kaldıysa bana göre dayanıklılık sana göre haki. Mangada 3 amiraldede haki olduğuna dair en ufak bir söz bile geçmedi ama, getir koy önüme mangadan böyle bir şey tamam diyeyim sana olur.
droznan yazdı:Sen bir amirali saldırırken haki kullandığını gördün mü? Sadece o sahne var bütün manga içerisinde orda da savunma yapıyorlar. Hem vücutlarını sertleştirip hemde logia güçlerini nasıl kullanabilirler ki, bu arada ben haki kullanamıyorlar demedim.
Kizaru ışık hızıyla kaç defa tekmeledi luffyi hatırlamıyorum ama haki ile yapsaydı Luffynin ölmüş olması gerekirdi

iloque yazdı:Beyazsakal sakazuki midir nedir ağzını yüzünü kırdı onun işte hakiyi etkisizleştirme diye bişe olabilse yapan logia yenilmez olur zaten OP mantıklı seridir herkez dövülür
droznan yazdı:Sen bir amirali saldırırken haki kullandığını gördün mü? Sadece o sahne var bütün manga içerisinde orda da savunma yapıyorlar. Hem vücutlarını sertleştirip hemde logia güçlerini nasıl kullanabilirler ki, bu arada ben haki kullanamıyorlar demedim.
Kizaru ışık hızıyla kaç defa tekmeledi luffyi hatırlamıyorum ama haki ile yapsaydı Luffynin ölmüş olması gerekirdi
SennorKris yazdı:droznan yazdı:Sen bir amirali saldırırken haki kullandığını gördün mü? Sadece o sahne var bütün manga içerisinde orda da savunma yapıyorlar. Hem vücutlarını sertleştirip hemde logia güçlerini nasıl kullanabilirler ki, bu arada ben haki kullanamıyorlar demedim.
Ben logia gücüyle birlikte haki kullandıklarını yazdıgımı hatırlamıyorum paylaştıgım şeylerı nasıl okuyorsun.Evet simdi anladım yazılarımı nasıl okuyorsan mangayı da öyle okuyormussun.Ben 3 amiralin haki kullandıgını söyledim.Zaten aki sadece katı nesnelere aktarılabiliyor.Bu durumda logia gücleriyle kullanamıyorlar ancak logia özelliklerini ortaya cikarmadan silahlanmanın rengini kullanıyorlar(Busōshoku Haki).Bunun aynısını mavi alevlerden oluşan Marco kizaruya tekme atarken de yapiyor.Ayagı tamamen mavi alevle kapliyken birden normal insan ayagına donusturuyor ve Kizaruya vuruyor.Ve bu saldırı Kizarunun içinden gecmiyor.Demek ki neymis logia ile arasinda hic bir fark olmayan Marco bu gücü kullanıyor fakat meyve gücüyle birlikte kullanamıyor cunku meyve gücü katı bir madde degil.Aynısı 3 amiral icinde gecerli meyve güclerini kullanmadan silahlanmanin rengini kullanabiliyorlar.Gözlemin rengini ise her türlü kullanabiliyorlar.Ayrıca amiraller saldırı yaparken niye haki kullanmadıkları da belli meyve gücleri hakili vurustan kat kat güclü adamlar niye hakili yumruk ya da tekma atma gereği duysunlar ki.
--------------------------------------------------------------------------------------
Busoshoku haki kullanıcıya etrafını saran bir güç yaratmasını sağlar bu güç görünmez bir zırha benzer.Bu zırhı ancak aşırı güçlü saldırılar aşabilir, örneğin Luffy'nin Boa Marigold'a yaptığı gear2 saldırıları sersemletebilmiştir.Bu görünmez zırh form değiştirebilir, örneğin Luffy'nin yumruğu sertleştiğinde renk değiştirmesi gibi.
Çalışma ile bu güç saldırı esnasında silahlarada aktarılabilir.
Ayrıca bu haki gücü şeytan meyvesi kullanıcılarının savunmasını atlatabilir, asıl bedenleri ile yakalanabilirler,
Ancak bu haki çeşidi vücut ile bağlantısı olmayan saldırılara eklenemez (Kizaru'nun lazerleri , Marco'nun alevleri yada diğer logia saldırıları).
Yani bu güç şeytan meyvesinde vücudun bir parçası olan kısımlar ile kombine edilebilir. (Beyazsakal'ın depremli yumruğu,luffy'nin lastik saldırıları , jozu'nun elmas yumruğu, hancock'ın taş eden tekmesi , marco'nun pençesi gibi)
3 Amiral ise bu hakiyi birbirleriyle kombine ederek güçlendirmiş ve Beyazsakal’ın idam platformuna gelen depremini engellemişlerdir.
2 yıllık ara sonrası, Rayleigh Luffy'ye Kenbunshoku ve Busōshoku haki çeşitlerini öğretmiştir...(Alıntıdır.)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir