ugur_tatli yazdı:Animedeki 532. bölümle beraber Van Der olayı açığa kavuştu. Adamın ayakları balon dışında değilmiş. Balon ayaklarının etrafını sarmış ama mangada pek belli olmadığı için Van Der Decken'in ayakları balon dışında gözüküyordu.

Trafalgar_Law yazdı:ugur_tatli yazdı:Animedeki 532. bölümle beraber Van Der olayı açığa kavuştu. Adamın ayakları balon dışında değilmiş. Balon ayaklarının etrafını sarmış ama mangada pek belli olmadığı için Van Der Decken'in ayakları balon dışında gözüküyordu.
Aslında mangada da belliydi. Oda baloncuklarda olar o parlamayı çizmişti ve ben burada locrian'a bu sayfayı atmıştım ama kendisi ayaklarının balon dışında olduğunda diretmişti. Şimdi kesinliğe kavuştu olay.
Benim asıl yandığım olaysa locrian'ın "Decken balıkadam olduğu için ayakalarının suda olmasından etkilenmiyor çünkü insanlardan 20 kat güçlü, yani suyun gücüne dayanabiliyor" dediğinde bizimde "o zaman neden baloncuk kullanıyor, baloncukta kullanmasın" dediğimizde "Decken'in solungaçlarında bir sorun var büyük ihtimalle, o yüzden denizde hava alamıyor, zaten 4 tanede bacağı var, 4 bacaklı balıkadam mı olurmuş?" gibisinden bir mesaj atmıştı.
Aslında önceden utanması lazımdı ama umarım şuan utanıyordur yazdıklarından.
Bu arada bir tek Buggy'nin kesilmesi olayı kaldı. Umarım birisi tez zamanda Buggy'i kılıçla keserde o konudaki tartışmada biter.

Locrian yazdı:Trafalgar_Law yazdı:ugur_tatli yazdı:Animedeki 532. bölümle beraber Van Der olayı açığa kavuştu. Adamın ayakları balon dışında değilmiş. Balon ayaklarının etrafını sarmış ama mangada pek belli olmadığı için Van Der Decken'in ayakları balon dışında gözüküyordu.
Aslında mangada da belliydi. Oda baloncuklarda olar o parlamayı çizmişti ve ben burada locrian'a bu sayfayı atmıştım ama kendisi ayaklarının balon dışında olduğunda diretmişti. Şimdi kesinliğe kavuştu olay.
Benim asıl yandığım olaysa locrian'ın "Decken balıkadam olduğu için ayakalarının suda olmasından etkilenmiyor çünkü insanlardan 20 kat güçlü, yani suyun gücüne dayanabiliyor" dediğinde bizimde "o zaman neden baloncuk kullanıyor, baloncukta kullanmasın" dediğimizde "Decken'in solungaçlarında bir sorun var büyük ihtimalle, o yüzden denizde hava alamıyor, zaten 4 tanede bacağı var, 4 bacaklı balıkadam mı olurmuş?" gibisinden bir mesaj atmıştı.
Aslında önceden utanması lazımdı ama umarım şuan utanıyordur yazdıklarından.
Bu arada bir tek Buggy'nin kesilmesi olayı kaldı. Umarım birisi tez zamanda Buggy'i kılıçla keserde o konudaki tartışmada biter.
Bla bla bla.Neye utancam ki ben?Teori bir tahmindir, başlığa kanun yazmamışım değil mi? Ayrıca bana teori yanlış diyebilmen için teorinin açıklandığı kısma bakman gerekir, deniz suyu meyve gücünü iptal ediyor mu? hayır. Sadece güçsüzleştiriyor ki o da zamanla oluyor.Suda kolu ilerleyen adam luffy. Suya deyen adam anında meyve özelliğini kaybederse anca o zaman "deniz meyveyi iptal eder" dersin.Ama böyle bişey yok. Bu yuzden "deniz güçsüzleştirir" den ötesini söyleymezsin .Konuyu dallandırıp başka yöne cektiginizdeki kısımları , mangadaki kısma bakarak kendimce yorumlamış olabilirim.Ama Balon sahnesi mangada unutulduysa veya animede değiştirildiyse bundan benim değil , mangaka veya animatörlerin utanması gerekir.Neyse sonuç olarak gelip burda kendi egonu tatmin etmek için "utanması gerek" diyebilmen icin önce teoriyi adam gibi çürütmen gerekiyor. Ama bu mümkün görünmüyor. Çünkü denizde luffynin kolu uzuyor,robinin eleri çıkıyor, aokiji tamamen suya batıyor, aokijinin buzu su ve deniz tuzunu dondurarak ilerliyor. Meyve iptal olmuyor, güç azalıyor, gücü tükenen hali kalmayn insan da hareket edemiyor olay bu.

Trafalgar_Law yazdı:Çevir kazı yanmasın.
Locrian yazdı:Trafalgar_Law yazdı:

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir