Yabancı forumları gezerken "Davy Jones" hakkında bir kaç şey yazmışlar.Daha önce bu forumda konusu belki geçmemiştir diye yazıyorum.
Davy Back Fight arcında Davy jones a odanın oldukça önem verdigini görmüştük. Databook ta İrbis nickli arkadaş yazmıştı
- Davy Jones'tan bahsediliyormuş Databook'ta. Mangada daha çok muhabbet geçebilir deniliyor.
diye Mangadada işlemeleri göz önüne alındıgında yabancı Forumlarda Davy jones one piece in çıkış noktasımı diye konu edilmiş.Benim tahminim Böyle demelerinin nedeni Malumunuz 800 yıl önceki Kayıp yüzyıl başlamasıyla ozamanın kazananı sayılan WG ye ilk savaşı başlatanlardan veya isyan eden önemli Korsanmı demek istiyor oda acaba.Eger gerçektenböyleyse D. nin anlamının Davy olabileceği aşikar. Malum Japonlarda soy harfi başta konuluyor. Monkey Davy Luffy gibi...
Buda 38. volumenin sbs inde gteçen geçen odanın çizdigi karikatürde (Davy Jones: It's all mine!!) yazıyor. İlginç
Divxplanette Raiton'nun yazmış olduğu yazı ilgimi çekti. O yüzden buradaki arkadaşlara da aktarayım dedim.

News