Impel Downda Ace'in ona söz verdirmesi. Luffy ve jinbei ayrılırken senden ölmek için yer istedim fakat yaşadığım için çok utanıyorum. Fakat ilerde sana yardımcı olabileceğimi farkettim diyor. BAA da seni bekliyor olacağım demişti. BAA da yardımcı olacak ise Sabody adalarında onu karşılayabilirdi. Bu şekilde onları rahat yolculuk yapmasına yardımcı olabilirdi. Sonuçta ne zaman ve nerede buluşacaklarını biliyorlar. BAA da kalması imkansız gibiydi artık Dünya Hükümeti tarafından aranan bir kişi olması nedeniyle tayfaya mı katılacak diye ilk düşündüğüm zaman bu zaman oldu.
BAA arcının başlamasıyla BAA da da planı açıklarken gerisini doğaçlama yapın. şimdi sırada plana bir isim vermek kaldı gibi. Esprilerle bir anda tayfadaki espri olayı başladı ve tek başına kaçak olması nedeniyle BAA da da istediği gibi rahat gezememesi. Kraliyet ailesinin yanına gitmesi durumunda Dünya hükümet'inin onlara düşman olabilecek olması nedeniyle Deniz ormanında yaşaması. OP'nin BAA arc.'nın openingindede Jinbei iki taraftada çizilmemiş. Ne Tayfa yanında nede Balıkadamlar arasında. İhtimali daha da güçlendirdi.
Yanlız tayfaya katılması durumunda Dünya hükümetinin duyması durumunda ortalık birbirine karışacak. 400,000,000 beli ile küçük bir tayfa olsa bile 1 milyar belli'nin üstüne çıkacak. Artı Luffy, Zoro, Sanji'nin yaşadığı ve güçlerinin çok artmış olması. Dünya hükümet'inin şu anda çok büyük tehlike olarak gördüğü tayfa için ne gibi önlemler alacak çok merak ediyorum. Dragon'un oğlu olması Kara Kral'ın ona yardımcı olması da korsanlar kralı varisi gibi işlenmiş olması denizcilerin aşırı derecede büyümeden önlem alacağını düşündürüyor bana. Bu arada yeni dünyada korsan, denizciler dışında büyük ödül avcıları ile de karşılaşabilir.

Video from : 

News