bunun sağ solu belli olmaz arkadaş bir bakmışın olmuş bir baknışsın olumaz ama benim engin bilgime inanın yakıda olcak mesala lufffy banoa neydi ismi luffye aşkıktı birara yani luffy de olur böyle heycan mesela dragon ball izleyen chici dügün aşk sevgi gohan videl vegata ve bulma gibi asırın engüzeli gerçek çi olandır :D
Sordum: Nerdedir yerin? Nedir senin değerin? Yedi kıral vurulmuş, ne bu ceylan gözlerin? Hangisine varırsın bu yedi ünlü erin? Şöyle dedi bakarak göklere derin derin:
Kıralların taçları beni bağlar büğü mü? Orduları açamaz gönlümdeki düğümü. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü... A T S I Z
Olsaydı NicoRobin ve Zoro olacaktı ama olmadı tabi ilerde tekrar gündeme gelebilir ama Hancock bir iki sene sonra Luffy'nin eline bir çocuk verebilir demedi demeyin
Japonya'daki otakular olduğu sürece shunen serilerde herhangi bir ilişki görmek zor.Ha nedir bu otaku derseniz hayatını mangalara-animelere harcayan,asosyal,genel olarak aseksüel vede bu sektöre en çok para harcayan insanlar.Aşık olduğunu manga karakteri(evet bildiğiniz manga karakterine aşık adamlar var)mangadaki bir başka karakterle ilişki yaşayınca mangaka'ya şikayet mektubu gönderenler dahi olmuş.
Oda bir röportajında hedef kitlesi romantizmden hoşlanmadığı için herhangi bir ilişkiye yer vermeyeceğini açıklamıştı.Hedef kitlesine kendisine en çok parayı kazandıran otakular oluyor tahmin edebileceğiniz gibi.