Arkadaşlar soru gayet açık one piece dünyasında en sexy ve çekici yani en güzel olarak hangisini seçerdiniz ? 2 seçenek hakkınız var hadi bakalım. Benim oyun hancock ve Nojiko.
Hancock yılan gibi karı :D üstelik anketin bana 2. oyu kullandırmadı. Acaba adamına göremi muamele yapıyo? :D
Sordum: Nerdedir yerin? Nedir senin değerin? Yedi kıral vurulmuş, ne bu ceylan gözlerin? Hangisine varırsın bu yedi ünlü erin? Şöyle dedi bakarak göklere derin derin:
Kıralların taçları beni bağlar büğü mü? Orduları açamaz gönlümdeki düğümü. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü... A T S I Z
Lequi yazdı:Hancock yılan gibi karı :D üstelik anketin bana 2. oyu kullandırmadı. Acaba adamına göremi muamele yapıyo? :D
aynı anda 2 kutucugu ısaretleyebılıyorsunuz egerkı tek tek ısaretlemeye yaptıysan oyle olmus olabılır tam olarak bılgı sahıbı deılım acıkası
Valla tek tek işaretlemeye çalıştım. Demekki problem bende
Sordum: Nerdedir yerin? Nedir senin değerin? Yedi kıral vurulmuş, ne bu ceylan gözlerin? Hangisine varırsın bu yedi ünlü erin? Şöyle dedi bakarak göklere derin derin:
Kıralların taçları beni bağlar büğü mü? Orduları açamaz gönlümdeki düğümü. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü... A T S I Z