Ödül artınca ne oluyor?Şu ana kadar ödüllerin bi yararı oldu mu?Sonuçta ödüller kişinin hükümete olan tehlikesine göre veriliyor.Yani sivil katliam yapan Kid'in öldülü 330m iken Hep güçlü rakipleri deviren Luffy'nin ödülü 300.Luffy'yi öldü diye biliyorlardı.Ancak balık adam adasından sonra büyük ihtimal ödülü artar.Smoker ile karışlaşırsa.
Gücünün farkında değillerdi daha o 400 milyon sadece impel downu falan yıktığı içindi.Bu haldeyken bir kaç denizciyi halletsin 500 milyon falan olur.
Katılıyorum 500 felan olur fazla olursa zor rakiplerle karşılaşır ve luffy daha güçlü olmak zorunda kalır ama luffye fazla lvlup vermezler şu durumda seri uzun sürmez yoksa
Ben zayifim ben kim korsankrali olamak kim guclenmeliyim ve madan reise uygun bir karakter olmaliyim <monkey d. luffy>
Marinefold savaşında Kralın Hakisini(Ya da Fatihin Hakisi neyse artık) kullandığını, Dragonun oğlu olduğunun açıklandığını, Ejderlerin de Luffy'yi ölü görmek istediklerini biliyoruz. Marinefold Savaşından sonra ödülü muhtemelen artacaktı fakat ortadan kaybolması bu süreci erteledi. 2 yılın sonunda Balıkadam Adasında yaptıkları duyulmuş olabilir. Gene Balıkadam Adası öncesinde, 30 saniyede 2 tane Pasifista'yı hacamat ettiğini ve bunun hükümet tarafından bilindiğini (Pasifista'ları kontrol eden baltalı yarma,Luffy'nin haki kullandığını frketti ve 2 sene öncesine göre çok fazla güçlendiğini söyledi -Den Den Mushi ile yanlış hatırlamıyorsam-) düşünürsek, abartı bir rakamla kaşılaşabiliriz.
750M Beli diye sallayayım ben
wherever you go, the sky is the sky and people are people.
Favori Anime: Gintama, Ergo Proxy, FMA, Ghost in the Shell, Rurouni Kenshin, Samurai 7, One Piece, Naruto, Samurai Champloo, Great Teacher Onizuka, Aoi Bungaku, Ninja Scroll, Basilisk, Cowboy Bebop, Death Note, Gungrave, NGE,Wolf's Rain vs