Tartıştığımız şey normalde tek elle yapılabilen rasenganın narutonun hala başaramamış olması. Sence klon çıkarttıktan sonra klonla birlikte birde rasengan yapması mı yoksa tek başına çat diye frs fırlatabilmesimi savaşta daha pratik olur. Naruto klonlarının her birinin tek elle rasengan, frs felan attığını düşünsene. Diyorum ki naruto şu rasengan da ustalaşsa da daha farklı teknikler falan da görebilsek.Adam serinin neredeyse başından beri klon kullanarak aynı şaşırtma tekniğiyle rasenganı kullanıyor.Babasının tekniklerini felan öğrenip ışınlanarak yapsa güzel olur bence.Sage +kyuubi modda klonların frs fırlattığını görelim mesela nasıl fikir
"Papa... Give back my papa... He was so kind to me. I loved him so much, and yet before my very eyes, my dear papa ate the guts of my mama, brother, and sister. That's why I killed him! I crept up behind him while he was eating my sister's guts and cut off his head!"
Ne bilim adamda eşek gibi çakra rasengan daha etkili bir silah o yüzden iyi fikir gibi geldi bana :D Malam narutonun imzası rasengan :D Her kagebunshin bir frs fırlatsa vay haline düşmanın
hatırladığım kadarı ile naruto kyubinin çakrasının kendi çakrasına karışması dolayısı ile rasengan yapamıyordu. yoksa yeteneksizliğinden değil. an itibari ile kyubinin çakrasını düzene koyabildiğine göre yapmasında bir engel yok diye düşünüyorum.
arkadaşlar tam emin olmasamda artık tobinin madara olmadığına kesin gözle bakıyorum şöyle mangada tam madaranın yüzünü görecekken kisame dilini ıssırıyo ve madaran yüzünü göremiyoruz kishi sizce neden madaranın yüzünü göstermiyo herkeze kimliğni açıkladı ama yüzünü göremedik bir türlü kesinliğimi bozansa saçlarıydı biliyorsunuz ki madaranın saçları uzundu mangada da gördüğüm kadarıyla uzundu...
"Papa... Give back my papa... He was so kind to me. I loved him so much, and yet before my very eyes, my dear papa ate the guts of my mama, brother, and sister. That's why I killed him! I crept up behind him while he was eating my sister's guts and cut off his head!"