Gai komedi adam ya hele bee fırlatırken "yeaaah" bağırması ve havada tosbağa summonlayıp onuda kullanması çok komediydi, eski bölümlerine göre daha heycanlıydı bölüm,ayrıca naruto'nun ayağım incildi olayını kishinin saçmalığı olarak ve gaiyi biraz öne sürmek istediği için uydurduğunu düşünüyorum adam kyuubi çakrası alıyo enerji içeceği niyetine,sonra ayağı kırılıyo bukadar mı saçmalanır hani darbe yiyince hemen iyileşiyodu.Gelecek Bölümde Gai vs Kisame görecez gai yenilcek yada kisame kaçacak
aslına bakarsanız ben kisamenin çok önceden ölebileceğini düşünüyoordum ama beni şaşırttı ve hala yaşıyo ama bence bu savaşta ölebilir gibime geliyo çünkü gai öyle hafife alınabilinecek biri değil özelliklede kapılar etkinken bana göre ki zetzu kesin gelicek ancak kisameyi kurtaramamasını ümit ediyorum narutonun ayğı konusuna gelince bu a........ s........ kishisinin götü başı kaşınıyo herhalde ya saçmalığa bak ya narutoda zaten yüzde 1000 iyileşme var hemde kyubiyi kontrol edilmeside işin içine giriyo anlıyorum gaiyi öne çıkaracak ama bunu yaparken narutonun ayağını kırması gerekmiyodu...
gai yenilecek kisame kaçacak çünkü bee emildi narutonun ayağı uf oldu... kishi kisameyi kaçırmak için herşeyi yapıyor. bunuda güçlü ninjaların salaklığına bağlıyor. zira bir yerde motoi veya yanındaki adam "neden etraftaki bütün güçlü adamlar aptal oluyor" diyor. kishimoto tam saçmaladı. hem mantıken kisamenin kaçması zor hem de geçen bölümde asla kaçamayacağı izlenimi yaratmıştı bize. ancak şimdi olayları yavaşlatmak için madarayı dövüşe dahil ettirmemek için insanları sasuke için daha da meraklandırmak için saçmalıyor. gai'yi harcamasa bari
Evet bence de Gai mücade eder ama Kisame karşısında şansı yok. Ama inşallah ölmez en kafa karakterlerden:D Kisamenin kaçacağı kesin madara koca dünyaya savaş açıyor adamı kalmadı:) Kisame ölürse sasuke, kabuto ve zetsu kalıyo birtek.
Gai ölürse Naruto ayak acısını unutur tabi ozamana Kisame kaçmazsa ..asıl önemlisi Gai bilgileri kuratararak ölsün..ama şu da var İkisinin de ölme ihtimali böyle bir sonda güzel olur
Valla Ben şöyle olur diye tahmin etmiştim Gai Narutoya bunu bana bırak felan derdi İşler zora düştümüde Naruto yardıma gider . Ama yetişemez ölür gai felan , olayların böyle gitmesini bekliyodum ama Kishi Naruto nun ayagını burkmakla Çırak seviyesinde bi yazar oldugunu gösterdi yani.. Normalde severim Kishi yi ama bu kadar saçma bi nedenden Naruto yu saf dışı bırakmak . Neyse Ters köşe olabilme ihtimalimizde var bakalım ..
Gai ' nin de Animede şu yaptığı atack ları izlemek büyük hazz vericek bence..
Gainin akşamüzeri kaplanı mükemmeldi :D daha çok teknik görürüz umarım. 8. kapı din iman kapısı acılınca eminim normal kapılardan cok daha fazla gücü artacak gainin.Birde kisame bu seninle 3. dövüşümüz dedi,1. dövüşü kimse bilmiyor sanırım küçüklüklerinde chonin sınavında falan dövüştü bunlar ondan hatırlamıyor herhalde gai.
kisamenin çakrası eski dövüşünde 3te biriydi de, bence ikisi ölecek gibime geliyo gai yener ama kendini o kadar zorladığı için gai da ölür belki..