Yok hakaret etmeyeceğim. Bu arada yaptığın alıntıyı kontrol et en üstteki yazıyı ben yazmışım gibi duruyor. Sonra her kimsen seni iğne ucu kadar alakadar etmeyen şeylerden bahsetme. Ben Naruto salaklık yaparsa salak derim, akıllılık yaparsa helal olsun ve hatta direk dahi derim (olmasa bile). Benim yorumlarım sende bi rahatsızlık veriyorsa bile tutacaksın kendini oturacaksın aşşağıya. Narutoyu herkes senin gördüğün gibi tospembe görmüyor. 1.5/2 sene okudum savunmak hakkım demek gibi tek taraflı bencilce şeylerden bahsediyorsun. Bende okudum bu mangayı hiç mi eleştirme hakkım yok( sen eleştirmiyorsun hakaret ediyorsun gibi aptalca şeyler yazma artık) ? Burası Tartışma yeri istediğim gibi konuşurum hakaret ederim ve hatta dalga geçerim. Yok zorla okutan yoksa gibi saçmalar üretmişsin lütfen seninle tartışmaya girdiğim için beni kendimden soğutma.
Son Perde: Ben istediğim gibi eleştiririm veyahut salak derim.Bununla ilgili herhangi bir sorunun yoksa beni hedef alıcı mesajlar yazma lütfen.

ben de aynı olayı anlamıyom herkes tutturmuş naruto salak özürlü gay(?! ne alakaysa artık homofobiğin biri demiştir)gerizekalı beyinsiz(tamam bazen zeka kıtı gibi davranıyor ben de dedim ama bunu sayfalar ve haftalar boyunca söylemek nedir yahu)Cidden narutoyu eleştirin salak diyin ama bu kadar da uzatmayın sanki nefret ediyosunuz gibi habire aynı hakaretleri tekrarlayıp duruyosunuz Lawliet haklı madem bu kadar nefret ediyosunuz salak mal özürlü beyinsiz budala buluyosunuz niye okuyorsunuz
Demek istediğim istediğinizi diyin ama bu kadar da uzatmayın lütfen


tobi vs minato hakkındaki en doğru yorum 

News