AntiSasuke yazdı:Madara neden çekip gitti anlamadım ne kadar çabuk yenildi öyle...Daha fazla dövüşçekler sandım.
Naruto'yu küçümsemeyin diyenlere iyi bir cevap olmuştur bu bölüm.
AntiSasuke yazdı:Madara neden çekip gitti anlamadım ne kadar çabuk yenildi öyle...Daha fazla dövüşçekler sandım.
. Kushinayada maşallah ; hem içinden kyubi çıktı hem doğurdu hemde şimdi kyubiyi zincir altına aldı
. Bide bu İrukanın babası arkasında şu Jiraya ve Narutonun taşıdığına benzeyen bi kağıt tomarı vardı . Onu anlayamadım .

Bu adam nasıl sharingan kulannıcı minaotunu ışınlancagi zamanı göremedi mi soyutlaştiramadi kendini? Anlaşılan minato baya hızlı
) Bu adam'daki Sharingan cakma bilader :D gercek degil
LENS LENS ::D_PeLeNG_ yazdı:Madara değil '' Tobi'nin '' yenildiği falan yok adam planını gerçekleştirdi ve gitti. Daha önceden de söylemiştim kyuubi ile köye saldırmasının sebebi sadece ve sadece Uchiha yı kötü göstermek!!! Ve Uchiha katliamını gerçekleştirmek. Dikkat ettiyseniz Minato gerçeği söyleyemeden tarih oldu. Tobi orda sadece oyaladı Minatoyu. Dövüşmek niyetinde değil o adam bir çeşit güçleri yerinde değil, yada şuan kullanamıo.
_PeLeNG_ yazdı:Tek çare shiki fujin miydi ? Başka türlü kyuubiyi durduramazmıydı? (Bazılarının dötü boklu dediği kyuubi)
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Google Adsense [Bot], hinamori ve 6 misafir