jakkaboyy yazdı:_PeLeNG_ yazdı:Merak etme benim Minatoya saygım sonsuz. Sadece vurdu kırdıya baktığın için algılayamıyosun aslında ne olup bittiğini...
Postayı koyan Minato değildi yine Tobiydi...
Adam geldi Kyuubiyi çekti aldı Kushina dan bi güzel kontrol etti, köye saldı bi dünya zarar verdi, Minato dan bi rasengan yedi kolu koptu mu bişiler oldu yine, Minatoya da bi iltifat etti sonra laflarıyla postayı koydu gitti.
Sonuç : Tobiden giden bir kol. (Oda bi şekilde geliyor zaten.)
Minato - öldü.
Kushina - öldü.
Konoha - bir çok köylü öldü.
Naruto - yeni jinchuuriki.
Bunları nerenle okudun da anlamadın ?
Edit: Bazıları çıkıp yine diyecek Minato napsın o durumda, Minato elinden gelen herşeyi en mükemmel şekilde yaptı zaten.
Ama sonuç...
arkadaşım;
1 minatoyu madara mı öldürdü
2 madara mı köylüleri öldürdü yada yaktı yıktı
3 sanki kushinayı kendisi yaraladı
4 narutoyu madara mı jincuriki yaptı sne ne alaka yaızosun bunları anlamadam
adam zayıf işte minato aynı anda 2 sini birden halletti bana uchia katliamı diyip onun arkasına sığınma bu MADARa dedğiniz adam zayıf işte kabul ediceksin bunu ben senden bunu istiyorum kalkıp uchia katliamına bişi demioruz kaldıki 1vs 1 ne kyubi nede marada minatonun sol yarım küresi bile olamaz
hala bana diyosunki tobi posta koydu neyiyle koydu bana kanıt göster adam vurdu vurulmaz erişilemez denen adama çaktı madara kayboldu nie durmadı biliodu çünki avuçlicağını
kyubiyi olayıda sanki bana direk kendisi geldi çekti adam zayıf olduğu anda geldi aksini idda edioısan bidaha oku mangayı
burdu vurdu kırdıya bakıosun diosun sende sadece genjutsuyla ilgili konuşuyosun bu adam gördük bir hiç abicim minatonun karşısında dua etsin oda tek değil gerçi öle bile gene koydu adam ilah işte arkadaşım şu serinin en güçlüsü ve en zekisi her yoruma açığım merak etme en az snein kadar biliorum 54798976987 kere mangasını baştan sona okumuş adamım bu mangada bi uchia yada genjutsu yok sende bunu anla

dilobaba yazdı:Bakarsın Yondi Narutonun içinde Narutoyla eğitime başlar
Yondaime forever.Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir