Genzou yazdı:Bolum harika otesiydi. Minato ne oldugunu sonunda gosterdi. Birde Hirahin galiba Minatonun teknigi degilmis 2. Hokage tarafindan da kulaniliyormus! Edo Tenseide 2. nin teknigidi!

of of of diyorum gelecek hafta daha güzel bölüm bekliyor bizi
Bu Madara'nın güçsüz olduğuna inanıyorum gittikçe 1.'den kaçmış Minatodan kaçacak gibi 

rokudo_ yazdı:ya süper bi bölümdü diyemicem ben çünkü beklentilerimin çok çok altında bir bölümdü minato bu kadar güçsüz olamaz sadece zeki ve çevik hareketlerini gördük ben biraz daha aksiyon istiyordum tabi minatonun kyubinin saldırısı durdurması müthişti ama başta tobi karşısında çaresiz kalması çok saçmaydı tabi sonunda onu ezdi ama sadece bu olmaz bence daha bi ninjutsuların konuştuğu bir manga bölümü iyi olurdu ayrıca ben namikaze klanının güçlerini öğrenmek istiyorum hiç mi yok bu klandan bu köyde sadece minatomu var ya niden böyle gelecek hafta umarım 3.de özelliklerini görürüz onunda güçlü olduğunu biliyorum ve minatonun 2 bölüm sonra kyubiyi mühürlemesini istiyorum çünkü:Dminato daha çok savaşsın:D son olarakta yine sasuke bu kishi her zaman kaşınıyo valla sülalesi kalmıcak artık yakında.....
ucihalarda orda oalcak buyuk ihtimal ama bnm anlamadıgım bisey var madara o darbeyi yedikden sorna bisey olmamısa ki kishi bisey yapmamıstır :D büyük ihtimalle minato yara almıstır ama amadaranın yaraları daha fazla olacaktır ama yine kishi bağlı ve madara bu ana kadar nasıl o halde yasıo ???? bunu ögrenmek cok isterim bu arada madaranın hilesini ögrendik :D her neyse kishi kalmıs bisey bizim teoriler her zaman bosa gidio adam kafasına nasıl isterse ole yapıo bakalım ne olacak bunun sonunda...............................

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir