Şu bir zamanlar Sandaime'nin kullandığı ve şuanda Kahin kurbağada olan küre'nin de SO6P'den kaldığını düşünüyorum. Yabancı sitelerden birinde bununla ilgili teori vardı.
Tobi ise ortaya karışık birşey çıkacak.

Tobi yazdı:
Teori cok iyi belli cok düsünmüsün benim aklıma yattı ama o verdiğin linkdeki cümleyi anlayamadım
Tobi kimse juubinin iradesinin jincurikisi olablir çünkü gercektende bu kadar bilgi ve normal sharinganla ems seviye bi teknik yapması normal bi insan olmasını cok imkansız kılıyor.Ayrıca hiçkimseyim sözüyle ve yazdıgın bu teoriyle uyumlu halde.
Tobi bir insan bedeni ama juubinin iradesi daha ağır bastıgından dolayı hakimiyet onda olablir.
Dalak yazdı:O cümle de aya mühürlemesinin sebebi olarak yaratığın gücünün oraya yetişememesi diye açıklıyor(Yani bijuu(juubi)) . En şüpheli açıklama da o kanımca. 9 a parçalamasına rağmen neden önlem olarak bide aya dönüştürüp fırlatmış.
Önceleri bunu 9 şeytani bijuunun tekrar birleşip juubi olmaya çalıştıklarına bağlardım. Ancak:;
572 ye kadar 9 bijuuyu manga boyunca çok vahşi ve kin yaratıkları olarak gördük. Taa ki Son goku anlatmaya başlayıncaya kadar. Sonra gördük ki RS sadece parçalamamış onları eğitmiş. Yani hiçbirinin Şeytani yaratık Juubiyle alakası yok. Hepsinin kendi kişiliği var ve RS nin vasiyeti üzerine Hepsini birleştirecek çocuğu beklemişler.
Açık açık bijuu diyor. Demek ki bölmesine rağmen bir şeyleri tam yapamamış.

Diabolus Ipsum Amans yazdı:Tobinin bir uchihadan başka bi şey olduğunu düşünmek bana saçmalık ötesi gibi geliyor. Adamın izanagi kullanmasındaki ustalık, gözlerini kullanmasındaki ustalık, çakrasının hiç bitmemesi, clan tarihi hakkındaki her şeyi bilmesi bunu kanıtlar nitelikte. Ayrıca Rinnenganı su ana kadar mangada en düzgün kullanan kişi gibi, çok güzel nokta atışı yapıyor.
Uchihalardan biri çıkacak diye düşünüyorum. Diğer yandallardan olabileceğini hiç sanmıyorum.

muaet yazdı:
Olabilir. Ama benim kafama takılan daha farklı birşey var.
Tobi'nin eline, daha evvelinde Kyuubi'yi yakalamak için birçok fırsat geçti. Ancak bu eleman hep farklı bahaneler üretti. Şaklabanlık yaptı, seni Sasuke'ye yakalatacağım dedi vs.
Madem Kyuubi ve Hachibi bu kadar önemliydi neden o fırsatları kullanmadı da bu kadar büyük ses getirecek bir şey yaptı. 5 ülkeye savaş açtı?
Bu herif mal mı yoksa başka birşeyin mi peşinde?
.jpg)

muaet yazdı:Diabolus Ipsum Amans yazdı:Tobinin bir uchihadan başka bi şey olduğunu düşünmek bana saçmalık ötesi gibi geliyor. Adamın izanagi kullanmasındaki ustalık, gözlerini kullanmasındaki ustalık, çakrasının hiç bitmemesi, clan tarihi hakkındaki her şeyi bilmesi bunu kanıtlar nitelikte. Ayrıca Rinnenganı su ana kadar mangada en düzgün kullanan kişi gibi, çok güzel nokta atışı yapıyor.
Uchihalardan biri çıkacak diye düşünüyorum. Diğer yandallardan olabileceğini hiç sanmıyorum.
Tobi'nin eline, daha evvelinde Kyuubi'yi yakalamak için birçok fırsat geçti. Ancak bu eleman hep farklı bahaneler üretti. Şaklabanlık yaptı, seni Sasuke'ye yakalatacağım dedi vs.
Madem Kyuubi ve Hachibi bu kadar önemliydi neden o fırsatları kullanmadı da bu kadar büyük ses getirecek bir şey yaptı. 5 ülkeye savaş açtı?

muaet yazdı:Diabolus Ipsum Amans yazdı:Tobinin bir uchihadan başka bi şey olduğunu düşünmek bana saçmalık ötesi gibi geliyor. Adamın izanagi kullanmasındaki ustalık, gözlerini kullanmasındaki ustalık, çakrasının hiç bitmemesi, clan tarihi hakkındaki her şeyi bilmesi bunu kanıtlar nitelikte. Ayrıca Rinnenganı su ana kadar mangada en düzgün kullanan kişi gibi, çok güzel nokta atışı yapıyor.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir