Beyler konuyla ilgili çok kişi yeni bir konu açtı ama ben burda başka bir şeyden söz etmek istiyorum.
Şimdi arkadaşlar biz önceki bölümlerde uchiha clanından olanlar sharingandan sonra ms açabileceğini biliyoruz (bunun için sadece en yakın arkadaşını öldürmek zorunda olmadığınıda öğrendik).Herneyse uchiha madara ms açıyor sonra kardeşinin gözünü alıyor ems açıyor sonra da hashirama ile dövüşünden sonra veya önce bilemiyoruz rinneganı açıyor.Gelelim benim kafama takılan şeye şimdi rinnegan açmak için uchiha olup sırayla rinnegana kadar gözleri mi açmak mı gerekiyor yoksa bu göz direk açılabiliyor mu örneğin:nagato.Ama arkadaşlar bildiğimiz gibi tobinin konanla konuşmasında tobi diyorki nagatoya rinneganı ben verdim:
Bir diğer konuda arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla nagato uzumaki clanında eğer yanlış biliyorsam yazın ve narutonun rinneganı açabileceğide iddia ediliyor bu da olabilir mi?Ya da sasuke rinnegan açabilir mi?Açması için tam olarak ne olmak lazım ve ne gerekiyor?
Yorumlarınızı bekliyorum

Byakuganın seviyesi bile yok. Şaringanın byakugandan geldiği söylentisi sadece Kakaşi'nin ilk bölümlerde götünden uydurduğu bir olaydır.

News