Onun hakkında bahsedilirken kendisi için rin'neganın ilk sahibi, ninjutsuyu bulan öğreten ve Jubi'yi içine mühürleyen biridir deniliyor.
Ben şahsen Rikudou'nun rin'negana doğuştan sahip olduğuna inanmıyorum. Gelin size teorimi anlatayım.
1) Rikudou ile bildiklerimiz aslında tek oğulları ile alakalı. 2 tane oğlu var ve büyük olanı BABASININ GÖZLERİ ile doğmuş, doğuştan harika bir çakrası ve ruh gücü varmış. Küçüğü ise BABASININ VÜCUDU ile doğmuş, doğıştan yaşam gücü ve fiziksel enerjisi varmış.
Alın size resimler. Büyük olanın gözünde rin'negan var mı? Yoksa var da ben mi göremiyorum??? Küçük olansa babasının vücudu ile doğmuş ve harika yaşam gücü varmış ki bu tür şeyler Haşirama gibi bijuları ehilleştirmek için yetiyor. Rikudou ancak bu güçte bir bedenle Jubi'yi içinde barındırabilirdi. O zaman ortaya şu sonuç çıkıyor. Rikudou Sennin doğuştan bir rin'negan kullanıcısı DEĞİLDİR. Asıl rin'negan kullanıcısı Jubi'dir. Bu güç ona bu yaratığı içine mühürledikten sonra girmiştir. Jubi dediğimiz yaratığın rin'neganı sırf bir rin'negan değil ayrıca içinde aynen şaringan gibi vilgülleri olan bir gözdür.
Ayrıca Rikudou'nun gözlerinin mavi rin'negana Jubi'nin ki ise kırmızı rin'negana sahip olması da benim teorimi destekler nitelikte. Eğer Rikudou Sennin Jubi'yi genjutsu altına almış olsaydı gözleri bu resimdeki gibi değil aynen Rikudou'nun rin'neganı gibi gözükürdü. Örnk: Sasuke Manda'yı genjutsu altına aldığında yılanın gözleri şaringana dönmüştü. Örnk. Madara Kyubi'yi genjutsu altına aldığında Kyubi'nin gözleri şaringana dönmüştü.
Son olarak sizlere Darui ve Madara konuşmasından bir cümle vereceğim. Madara, Rikudou'nun Jubi'yi 9 bijuya dönüştürdüğünü ve kendisini çibaku tensei ile Ay'a dönüştürdüğünü diyince Darui ''Bunlar bir insanın yapabilceği birşey mi?'' diye sormuştu ve Madara da ''Jubi'nin jinçurikisi olarak Rikudou Sennin bizim insan diye tabir ettiğimiz şeyin çok üstünde bir güçtü'' diye cevap vermişti. Yani adamın asıl gücü Jubi'den geliyor ama bunu Rikudou önceden ezikti falan diye algılamayın. Bu Rikudou Sennin'i The Matrix'teki Neo gibi düşünün. Adamın doğuştan süper bir vücudu oluyor ve Jubi'yi içine mühülemeyi başarabiliyor.
Yukarıda bahsettiğim herşey mangada geçiyor ve kimse bana şu şöyleydi diye hatırlıyom demesin. Açsın mangayı okusun kesinlikle bulacaktır herşeyi.

.gif)

.gif)

News