Jiraiya-kör topal farketmez
jiraya "süper sapık" olsa da tek sevdiği kadın tsunadedir. ayrıca tsunade de jiraya'yı seviyor. eğer jiraya, pain ile yaptığı dövüşünden canlı geri dönseydi ikisi biraraya geleceklerdi.

Naruto sakuradan vazgeçmesse işi zor karini alsın hem anası kızıl saçlı öğütü vermişti hemde çocukları olursa narutonun beyin eksikliğini karin tamamlar
Sasukede klanımı yeniden diriltcem diyip duruyo ama adam gay nasıl olcak bilmiyorum.
Tamam manganın Shounen tarzı olması romantizm barındırmayacak anlamına gelmez olsa olsa konunun sırf romantizm çevresinde dönmeyeceğinin göstergesi olabilir.(Tarzların hepsini biliyorum ama başka şekilde anlatamadım
)
Åžu seride merak ettiklerim;
)
)
Agneseva yazdı:Benim en büyük korkum Naruto'nun kaderinin Jiraiya Sensei'nin kaderine benzemesidir.![]()

Borga-X yazdı:Agneseva yazdı:Benim en büyük korkum Naruto'nun kaderinin Jiraiya Sensei'nin kaderine benzemesidir.![]()
En büyük korkun bu mu ?
Naruto, biraz büyüsün, iyice olgunlaşsın.
Jiraiya vari kıyafetlerini ve çantasını taksın, saçları biraz uzatsın, Minato gibi. İçinde Kyuubi ile birlikte dünyayı dolaşmaya çıksın. Jiraiya'nın her huyunu örnek alsın. Sapıklığıda dahil. Bence bir aşk yaşamasından çok daha iyidir ve mükemmel olur
Edit : Baksana ne kadar tatlı![]()

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google Adsense [Bot] ve 2 misafir