inter.welet yazdı:RasenRinnegan yazdı:inter.welet yazdı:Bence en yakın arkadaşın demek yerine en yakınındakiler denmesi daha doğru olabilir. Sadece arkadaştan ziyade mesela ben Obitodan o kadar nefret eden Kakashinin sirf ölüm anında gözünü verdi diye en yakın dostu olacağına inanmıyorum. Ancak bundan bir level önce Kakashi babasının ölümünü görmüştü ki bence ona mangekyo yu açtıran da bu acı oldu. Sasukeyi ele alalım. Ölürken abisi güçlerini ona devretti gibi bir şeyler geçmişti ama Mangekyosunu da vermemiştir herhalde. (Zaten Itachinin M.S. si ile Sasukenin M.S. si farklı duruyor) O halde Sasuke M.S. sini nasıl açtı? Tabi ki abisinin ölümüyle. En yakın arkadaşının değil. Kısacası Shisui abi/kardeş/arkadaş/emmi ne olursa olsun İtacinin yakınıydı. Ben Itachinin, Shisuinin ölümünden sonra M.S. sini açtığını düşünüyorum. Ama çok küçük bir ihtimal o gece ailesini katlettikten sonra da açmış olabilir. Lakin o katliyamda M.S. sini kullandığını düşünüyorum. O nedenle bana Shisuinin ölümü daha gerçekçi bir ihtimal olarak görünüyor.
Bu hafta ne bir spoilera denk geldik ne de mangaya... En azından eskiden haber veriyorlardı haftaya manga yok diye... Dertleri nedir bilmiyorum... Ancak o son andaki Kyuubinin bakışı da tam bir tatil öncesi bakışıydı haaa. Millet iyice coşacaktır yeni manga için. Bu Kishi kişisinden nefret etmeye başladım...
568. bölümde kalkıp da Narutodan başka bir tarafa dönerse manga çıldırırım. Haa Madara/Kageler savaşını da merak etmiyor değilim ancak şu an Kyuubi en önemli şey oldu mangada. (En azından kendi adıma söyleyebilirim)Umarım, rüyasında babasını gördüğü için açtığını söylemk istemişsindir, zira White Fang, Kakashi sharingan nakli olmadan önce ölmüştü, travma kafada kalıcı oldu her aklına geldiğinde seviye atlıyor mu yani
)) O halde Kakashi'de URN de çıkabilir: Yani Rikudou'daki Ultimatte Rinnegan
![]()
Tabiki öyle demek istemedim. Bence önemli olan bu acıyı yaşamak. Uchiha klanı için bunu söylemek kolay çünkü adamlar sharinganla doğuyor. Yani bu acıyı ne zaman yaşarlarsa yaşasınlar göz bu acıyla besleniyor. Unutma bu bir teori sadece. Kakashiye ise göz sonradan nakledildi. Yazıtlarda bununla ilgili bir şey bahsediyor mu? Bilemeyiz... Ancak geçmişte böyle bir acıyı yaşayan kişi sharinganlı takıldıktan sonra bu acıyla dolu bir bedende mangekyoya dönüşebiliyordur belki. Tekrarlıyorum. Bu bir teoridir. Bu teori size ne kadar saçma geliyorsa, olmaması ihtimali de bir o kadar saçmadır. elde kesin kanıt olana kadar çürütülmemiş bir hipotezdir... O yüzden "anaaa ne dedi lan manyaa bak" gibi cümlelerle yıpratmayalım birbirimizi...
Kavgaya Gerek Yok :D
Arkadaşlar merhabalar. Başka bir topicte bu konu ile ilgili bir tartışma vardı... Ben de konuyu buraya taşıyayım dedim. Sizce M.S. açmanın şartları nelerdir? Kakashi kimin acısını görerek M.S. açmıştır....

Umarım, rüyasında babasını gördüğü için açtığını söylemk istemişsindir, zira White Fang, Kakashi sharingan nakli olmadan önce ölmüştü, travma kafada kalıcı oldu her aklına geldiğinde seviye atlıyor mu yani

News