Ben valla adı duyulmamış bir kasabada normal bi adam olmayı isterdim. Ne işim var şaringanlarla rinneganlarla kapışmalarla. Otur sakin sakin otur.
I wandered to places beyond imaginings.Far from the jungles of my youth.My knowledge has grown vast.The people...They think me banished, shunned to the end of my days.They say I defy the spirits, but I say ''No, I follow them.''The spirits shown me alone that the skyfire is where the end begins.They say this must not be.I live to serve the spirits.So I go. There is none but me to answer the call.
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion,GTO,Mahou Shoujo Madoka Magica,One Piece,Nhk ni Youkoso,Genshiken,Ano hi mita hana no namae o bokutachi wa mada shiranai,Toradora,Toaru Majutsu no Index,Sayonara Zetsubou Sensei,Steins Gate
minato olurdum ... ne güzel adam ölmüş gitmiş adı sanı kalmış ... dermişim xD olmazdım tabi o hihi ... jiraiya olurdum herhalde hihi ... belki de olmazdım ^^' hmmm bir düşenyim ^^' ... arkadaşım bana sen sakurasın der durur ... fakat öyle olduğumu pek düşünmüyorum aslında ^^' sanırım ... kiba yada shino olurdum ahah ... ikisi birden olsam nasıl olur acaba ^^' hmm düşünemiyorum bile ahah xD (yalnız bir sürü kişi oldum iki dakikada ^^' hadi sonu nereye xD )
ben kesin temari olurdum .... yani bu kez kesin ... normalde sanki onun gibiyim *-* (bu sefer kesin karar *-* acaba animede en sevdiğim bayan karakter olmasından mı kaynaklanıyor ^^' neyse ne ya hihi )
If you..feel like dying again sometime...just tell me ! I'll take care of it for you then!